Premii

joi, martie 11, 2010 Posted by Adriana

Am primit in ultima vreme doua premii, ceea ce ma bucura extrem de mult chiar daca nu le-am postat imediat :) Lucrez de zor la un proiect mai vechi si pe care sper sa-l termin de data asta (e vorba de un site cu pagini de scrapbooking digital).

Sa postez premiile asadar.

Primul l-am primit de la Anja de pe ScrapbookEmporio (un blog pliiiin de inspiratie, pe care vi-l recomand pe deplin) si de la Elena, care face si ea scrapbooking digital si pe care am descoperit-o de curand. Cum am mai primit deja o data premiul acesta prin ianuarie, si l-am dat deja mai departe, am sa ma opresc aici, doar multumindu-le Anjei si Elenei ca s-au gandit la mine si la blogul meu :)



Al doilea premiu e tot de la Elena :) si pe acesta il preiau cu tot cu reguli de data asta, pentru ca e un premiu nou pentru mine.




Regulile:

1.Insoteste afisarea premiului de numele persoanei careia ti l-a oferit si un link catre pagina sa

2.Ofera-l mai departe la cel mult 15 bloguri descoperite recent si care consideri ca merita recomandate

3. Anunta premiatii in pagina lor;


Deoarece premiul trebuie sa mearga la bloguri nou descoperite, am ales cateva bloguri ori foarte noi, ori foarte noi pentru mine, toate despre scrapbooking :)


Anja - http://scrapbookemporio.blogspot.com/

Monica - http://fanteziiscrapbook.blogspot.com/

Irina - http://hainutecolorate.blogspot.com/

Adina- http://www.arina-atelier.blogspot.com/

Raman uimita sa vad cat de multe persoane pasionate de scrapbooking se gasesc, cate bloguri apar, cate discutii, cata inspiratie... au trecut vremurie (negre) cand nu puteai vorbi cu cineva despre scrapbooking in limba romana. Cred ca foarte mult a contribuit la schimbarea lucrurilor forumul Very Scrap, deoarece a putut sa ne adune la un loc pe toti cei interesati de scrapbooking, si astfel am putut incepe sa vorbim, sa creem impreuna, sa atragem persoane noi :)

Si apropo de premii, pregatesc si eu unul, creat de mine, in curand, cand o sa am 1000 de vizitatori pe blog (da, stiu, suna putin, dar pentru mine e foarte important ). Am sa-l daruiesc tuturor celor care m-au vizitat in mod constant in acest timp, cateva persoane deosebite :)

3 comments:

IrinaBohemianDance spunea...

Multumesc mult!Ma simt onorata si am deosebita placere sa descopar aici un blog extrem de creativ!

Imbratisari,

Irina

P.S.(Voi face un up date pentru acest premiu pe care deja l-am mai primit si de la alti cititori ai blogului)

HappyScrappy spunea...

Adriana, merci mult! Abia astept sa postez premiul pe blog. Mult succes in continuare ;)! Hugs!

Adina Cristescu spunea...

adriana iti multumesc foarte mult pentru premiu! ma simt onorata si iti doresc sa reusesti sa finalizezi mai repede proiectul tau! multumesc inca o data pentru gandurile tale!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails