In urechea mea

miercuri, aprilie 07, 2010 Posted by Adriana





Da, stiu ca suna cam...ciudat titlul, dar voiam sa atrag atentia asupra faptului ca de Paste am purtat cerceii primiti la jocul de primavara de la Mona :)

Poza e facuta de Emi in timp ce mergeam spre un camp de branduse-urmeaza si pozele de acolo, deocamdata le selectez si prelucrez pe cele cu prajituri :)

7 comments:

Adelina spunea...

Faini cerceii! :) Vreau poze cu prăjituuuri. Şi reţete. Te pup!

Adriana spunea...

Da, si mie imi plac muuult! Eram initial imbracata cu o camasa care avea EXACT culorile pe care le aveau si cerceii, era super dragut, dar cand am iesit afara a trebuit sa ma imbrac cat mai gros...

Imediat pun poze cu prajituri, si linkul de unde am luat retetele, pe care le-am adaptat dupa capul meu si tot le-au placut tuturor :)

catalina stanescu spunea...

adriana, fa-le o foto mai de aproape:)

te rog spune-mi, iti pot trimite deja o fotografie pentru personalizare (premiul meu, n-ai uitat, nu?!)

unde?

Adriana spunea...

elena, am fotografiat cerceii mai de aproape si am pus poze mai demult, daca urmezi linkul de la "jocul de primavara" ai sa le vezi :)

sigur ca poti sa-mi trimiti foto, abia astept. am scris si pe forum la concurs despre asta si am pus si adresa mea de e-mail, adica iarina_trey@yahoo.com astept sa-mi trimiti aici, dar te rog, daca poti, sa trimiti mai multe fotografii(2-4), nu doar una, ca sa pot sa-mi dau seama mai bine ce fel de pagina as putea face pentru voi :)

Unknown spunea...

Chiar ca funny titlul...Iti sade bine cat de putem da seama de la spate :-)))

Anonim spunea...

Numai acum am reusit sa citesc articolul :) Imi face o deosebita placere sa te vad ca te bucuri de bijuteriile pe care ti le-am pregatit!Iti multumesc Adriana!Sa ai o zi minunata!

QUILTONLINE spunea...

Frumos cadou ai primit draga Adriana la jocul din primavara si trebuie sa stii ca si surpriza ta catre mine a fost deosebita,,colorata, calda si oferita din inima.
Iti multumesc mult.
Ortansa

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails