Hristos a inviat!

duminică, aprilie 04, 2010 Posted by Adriana


Anul acesta n-am mai fost la slujba de Inviere, pentru ca pentru mine e foarte frig afara... Dar cu ocazia asta am ascultat ce a vorbit Patriarhul Romaniei acum cateva minute si am avut asa un sentiment de liniste si pace, si bucurie (asa cum se ureaza de obicei cu ocazia Pastelui), in capul meu era doar "sper sa mai spuna ceva"... De cand a murit bunicu...Pastele are o insemnatate mult mai mare pentru mine, anul trecu, primul fara el, am inteles parca exact ce inseamna, desi am participat de multe ori la slujba asta, desi cand eram la scoala obisnuiam sa invatam cantece cu parintele, sa cantam prohodul, sa facem programe de Paste(eram intr-un cor) si lucruri de astea...parca era ca o ceata in capul meu, care abia anul trecut s-a ridicat. Atunci, stand afara, in fata cimitirului unde acum e inmormantat bunicu, am inteles: Hristos s-a jertfit pentru ca sa ne daruiasca iertarea pacatelor si viata vesnica. Pentru ca eu si bunicu sa ne putem reintalni.

5 comments:

Unknown spunea...

Foarte sic.:))))))))))
Draga Adriana, din suflet iti doresc o sarbatoare aInvierii plina de dragoste si pace alaturi de cei dragi! Hristos a inviat!:)))

Aniela spunea...

Adriana, si eu am inteles mesajul Invierii tot pe la varsta ta! Ce pacat ca nu ni se explica mai pe indelete inca de copiii...
Hristos a inviat!!!!

Aniela spunea...

Sau mai bine zis...Adevarat a inviat! :-)

@irina_sweet_home spunea...

Adevarat a inviat!si sa te faci bine cat mai repede!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails