Au inflorit copacii

joi, aprilie 29, 2010 Posted by Adriana

Da, presupun ca stiti deja toti ca au inflorit, numai ca aici la mine copacii chiar infloresc foarte-foarte tarziu, abia ce au rasarit primele floricele(de cires, cele de mar mai asteapta-si cam atat copaci avem in gradina...) si sunt foarte incantata :) Abia am reusit sa fac cateva fotografii, ca au si venit doua zile cu ploaie si cer innorat, sper ca treaca totusi cat mai curand.

Dar nu despre poze voiam sa scriu (asta maine), ci despre ultimele doua premii pe care le-am primit, iar eu, in lipsa mea de pe aici, nu le-am ridicat... Le ridic acum asadar, pentru ca apreciez de fiecare data cand cineva se gandeste la mine :)

Primul premiu e de la handmade in covasna :




Al doilea premiu e de la Anja:


Ambele premii au reguli, dar cum unul dintre ele l-am mai primit deja o data si cum cred ca pana si premiile ar trebui sa se mai "improspateze" din cand in cand, ca sa nu se intample sa ajunga de 3-4 ori la aceeasi persona :), m-am gandit sa le inlocuiesc pe aceastea doua primite cu unul nou, facut de mine, si cu alt mesaj:



In fotografie e o floricica din gradina de la mine :) Iar mesajul e clar si la obiect. Au inflorit copacii. Sa nu uitati sa-i admirati de cateva ori pana cand trec la stadiul urmator :) Trebuie sa invatam sa ne oprim din cand in cand si sa apreciem lucrurile marunte, bucuriile mici...ele se aduna si ne creeaza noua starea de buna dispozitie de care avem atata nevoie :)

Ca de obicei, premiile "inventate" de mine n-au reguli, deci daca il primiti si nu vreti sa-l preluati sau sa-l dati mai departe, e perfect in regula, dar daca va vine in cap cineva care ar avea nevoie de un motiv de bucurie azi, puteti sa i-l oferiti :)

Premiul merge asadar la:

Anja - pentru ca stiu ca lucreaza  de zor la realizarea unui proiect care ma intereseaza tare mult si pe care abia astept sa-l termine :)

Irina - pentru ca e absolut minunat noul ei blog despre decupaj si mereu abia astept sa vad ce mai posteaza acolo, lucrusoarele decorate prin decupaj ma fascineaza...

Laura - pentru ca nu stiu cum face si reuseste sa scrie asa de des lucruri asa de interesante ( in ultima vreme imi plac foarte mult povestirile bibilice, caut sa le citesc si pe cele din urma cand am timp)

Ina - din asa de multe motive... un stil de viata de invidiat, fotografii incantatoare, un blog fresh si deosebit, si mai ales pentru ca-mi plac copacii infloriti pe care i-a fotografiat in ultima vreme :) Cu siguranta Ina stie sa aprecieze bucuriile marunte ale vietii, ceea ce imi doresc sa pot ajunge sa fac si eu.

handmade in covasna - pentru lucrusoarele deosebite pe care le face, evident, dar mai ales pentru implicarea atunci cand e vorba sa ajute pe cineva... m-a impresionat gestul de a-i trimite sosetele de lana lui Ninu :)

Ioncik - pentru ca ma bucur ca i-am redescoperit blogul si am gasit acolo niste lucrusoare care m-au binedispus, tablouri si brose cu maci -ador macii, abia astept sa apara- si inca niste maci tare, tare dragalasi si reusiti. Ioncik, esti foarte talentata!

Mona - pentru ca mi-a trimis un cadou frumos la Spring Game, evident, dar si pentru ca a facut in ultima vreme cupcakes si i-a reusit (bravo, ma bucur ca ai incercat-si mie imi plac briosele tare, tare mult), pentru ca posteaza fotografii frumoase cu floricele sau de prin Brasov si pentru ca are un blogroll unde am descoperit multe bloguri interesante (serios,nu prea mi se intampla sa gasesc bloguri asa, dar blogrollul tau e super!)

Elena - pentru ca se ocupa cu scrapbookingul digital, care imi place si mie si pentru ca mi-a spus adi intr-o zi :) -cred ca asta e cel mai interesant motiv din toate...

Cam asta ar fi deci...acum stau si citesc ce am scris si ma mira si pe mine ce diferite sunt motivele pentru care am ales o persoana sau alta, apreciez multe lucruri, cate ceva de la fiecare, lucruri diferite...

Cum am mai spus, premiul nu are reguli, oferiti-l cui vreti sau pastrati-l pentru voi :) Iar daca trece cineva pe aici si simte ca are nevoie de o floricica, e liber sa o ia  (o floricica "reala" de data asta, ultimul premiul pe care l-am facut a fost cu o floare de pasla :) ).

6 comments:

Unknown spunea...

Multumesc frumossssssssssssss, ma bucur ca-ti plac povestirile biblice, am observat ca destul de putina lume are rabdarea sa le citeasca dar eu le scriu in continuare pentru ca, in fapt, o fac pentru sufletelul meu in primul rand. Stii cum fac sa scriu? :))))) Ma trezesc cu o ora inaintea prichindelului meu (adica pe la 6 :15), am deja in cap ce vreau sa scriu - desi uneori scriu si la inspiratia momentului, multe postari le am deja in cap cu cateva zile inainte, retetele culinare le scriu cel mai usor ca am totul la indemana. Adevarul e ca blogul este evadarea mea din rutina cotidiana si ma mentine in forma creativ. Si blogul tau ma mentine in forma creativ, am vazut atatea lucruri frumoase si mi-ai dat atatea idei super incat trebe neaparat sa-ti zic: sar`mana de inspiratiune.:)))))))))))

HappyScrappy spunea...

Adriana, ideea premiului e superba. Si eu traiesc pe principiul ca bucuriile mici ne fac viata mai frumoasa. Norocosi cei care le vad si nu trec pe langa ele indiferenti. Ador sa ma opresc si sa miros un copac proaspat inflorit si inmiresmat. Iti da aripi mai mult decat 1000 de redbull-uri :). O sa am placerea sa il ofer mai departe imediat dupa lansare - sambata 1 mai intre 11 si 12, pe Facebook. Te astept cu drag ;)!

prafdestele spunea...

Draga Adriana,ca de fiecare data ma surprinzi!Iti multumesc din toata inima pt ca mi-ai oferit acest premiu.Imi place tare mult si sa stii ca este chiar primul premiu pe care il primesc si ma bucur ca vine din partea ta!Este foarte frumos,floarea este superba,fotografia ti-a reusit minunat!Mie,premiul creat de tine,imi place tare mult si tocmai pt ca eu m-am bucurat foarte mult ca l-am primit,am sa trimit si eu mai departe la alte maini dibace,sa inseninez si eu ziua catorva fete!Iti multumesc si pt aprecieri si sfaturi,am sa le iau in considerare.Stiu ca si tu ai facut si ti-au iesit foarte bine!Aveam emotii cum vor iesi,dar se pare ca reteta este buna.Imi place cum arata,asa cum ai zis si tu cu frisca ornate,mai ales cele foarte colorate.Sunt atat de dragutze!Am sa incerc si alte retete.Multumesc pt premiu,ma bucura sa vad ca nu postez degeaba,sunt persoane care sunt chiar interesate de blogul meu!Mult succes!

Adriana spunea...

Ce comentarii dragute mi-ati lasat :) Ma bucur ca v-a placut ideea premiului meu :)

Laura, da, eu chiar citesc povestirile biblice...nu comentez, pentru ca sincer nu vad ce e de comentat la asa ceva :) Dar cand vad ca ai mai scris ceva , imi fac timp sa citesc cu atentie, imi place foarte mult stilul in care scrii, si restul postarilor, evident. Buna strategia cu trezitul inaintea copilului :) Si eu am de multe ori idei de postari in cap cateva zile, dar ma iau cu alte lucruri si nu mai apuc sa le pun... dar daca zici tu ca te inspira blogul meu, ma straduiesc sa pun si mai multe lucruri pe el- si pentru mine e o evadare oricum :)

Anja, super, deci lansarea a ramas pe 1 mai - de ziua scrapbookingului :) Vin, cum sa nu :)

Mona, da , si mie imi place fotografia in sine :) Abia astept sa incerci si alte retete si sa scrii cum au iesit :)

catalina stanescu spunea...

multumesc frumos ca te-ai gandit sa-mi oferi acest gand de bucurie, sa inteleg ca am avut noroc cu acel "adi", nu?!

Adriana spunea...

Foarte mare noroc, elena, altfel nu mai aveai tu floricica din copacul meu inflorit :) Glumesc, evident :) Ma bucur sa vad pe cineva pasionat de scrap digital, care mai si organizeaza provocari...chiar asa, trebuie sa ma grabesc cu provocarea...

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails