Cosulet de Paste

joi, martie 11, 2010 Posted by Adriana

Acesta e un proiect de anul trecut, dar pe care l-am reconditionat zilele astea. Se pare ca anul trecut nu aveam un lipici tare bun :) si marginile cosuletului s-au desprins, asa incat au trebuit lipite din nou.





Cosuletul l-am facut pe calculator, dupa un sablon pe care nu-mi mai amintesc de unde l-am luat, l-am printat, decupat si ansamblat. Elementele digitale folosite pentru fabricarea cosuletului, cat si floricelele de pe toarta lui sunt dintr-un kit digital de scrapbooking (Grass is green II) facut de Jofia Devoe (era o vreme, anul trecut, cand era designerul meu preferat, intre timp se pare ca a inceput sa creeze tot mai rar, asta e...).




In cosulet am pus iarba artificiala verde crud (gasita printre lucrurile lui bunicu, el mereu folosea pe ici pe colo, cand ansambla cate un cosulet de flori sau asa ceva), iar in iarba am pus un iepuras facut dintr-un ou, un ou decorat si un morcovel, toate gata cumparate. Si a fost gata proiectul! Nu e un cosulet foarte mare, dar e dragalas si foarte decorativ. Bineinteles ca in el s-ar putea pune orice, inclusiv oua micute de ciocolata, si apoi s-ar putea da cadou, dar eu l-am facut pentru mine :)


Cateva detalii:


5 comments:

Adelina spunea...

Ce frumos e! De mult timp n-am mai văzut ceva atât de drăgălaş! :) Îmi place fluturaşul din prima poză şi galbenul din a 2-a poză.

Adriana spunea...

Adelina, multumesc frumos :) Ma bucur ca-ti place, chiar e ceva foarte dragalas :)

Loredana spunea...

esti foarte priceputa si talentata!

very-scrap spunea...

super cosuletul, imi place inclusiv morvocul :) e din hartie?

Adriana spunea...

Mersi Loredana :)

Da, Vicky, morcovul e din hartie, dar e gata cumparat, era lipit ca decoratiune pe un obiect la magazin, mie mi-a placut doar morcovul, nu erau separat de cumparat, fata de acolo (pe care o cunoasteam) a zis ca incearca sa-mi dezlipeasca morcovul de pe obiect, i s-a rupt varful, dar nu se vede, pentru ca mereu sta cu varful in jos in cosulet :) Asta e povestea morcovului :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails