One Little Word

duminică, ianuarie 10, 2010 Posted by Adriana


Citesc in general muuulte bloguri in engleza, pline de inspiratie si de idei de toate felurile (bine, in principal despre scrapbooking, dar nu numaidecat). Am sa fac in curand un locusor in sidebar pentru linkuri catre blogurile de acest fel care mi se par cele mai deosebite. De la inceputului anului mi-am ales un cuvant pentru 2010. Despre ce este vorba? Doar o ideea care probabil te ajuta sa te concentrezi mai bine asupra unui aspect din viata ta dintr-o anumita perioada de timp (adica un an). Trebuie sa te gandesti bine la mai multe lucruri: ce ai vrea sa imbunatatesti, pentru ce ai vrea sa petreci mai mult timp, ce te intereseaza... Mai multe explicatii, in engleza aici.

Se pare ca daca intr-adevar alegi cu multa grija un cuvant, un singur cuvantel care sa reprezinte tot ce vrei sa realizezi (sau il lasi pe el sa te aleaga pe tine), poti apoi sa te concentrezi la ce inseamna el mai exact pentru tine, ce ai putea face pentru ca la sfarsitul anului sa simti ca "ai lucrat" cu cuvantul respectiv. Poate fi un cuvant care denumeste un obiect, o emotie, un sentiment, o dorinta, orice , atata timp cat inseamna ceva pentru tine.

Cuvantul meu e EVOLUTIE. Pentru ca simt ca viata cam sta in loc de ceva vreme, parca as vrea sa fac mai multe lucruri si nu pot, trebuie sa analizez de ce nu pot, de ce incep ceva si nu mai termin, de ce nu ma pot organiza mai bine, de ce nu ma pot concentra practic... Oricum ar fi, eu vreau foarte tare sa se schimbe ceva, vreau ca lucrurile sa evolueze pur si simplu...

Deja ma simt legata de cuvantul asta si de cate poate el sa insemne, am sa vad pe parcurs cat a ajutat.

Fotografia e de mai demult (din 2008) , stand numai in casa din cauza vremii gri si cetoase si sperand sa ma simt mai bine candva in curand...ce fotografii as putea sa fac? Planul meu maret de ieri era sa pozez motanasul mare si gras si tot asteptam momentul potrivit, cand ar fi trebuit el sa stea mai comic sau asa ceva, numai ca el e un motan asa de clasic... nu se intinde cand doarme, nu ajunge in pozitii comice, tresare la zgomote, asa mare cum e e foarte sperios, si pana la urma s-a trezit cu totul daramandu-mi primele si singurele idei despre subiecte de fotografiat,na...

2 comments:

Unknown spunea...

Suuuuuuper poze. Ar fi frumos sa pot si eu pune poze graitoare la mine pe blog dar nu am intotdeauna timp. Un premiu insorit pentru tine la mine pe blog.:)))))))))))))))

Adriana spunea...

Multumesc Laura pentru premiu :) Da, ai dreptate, ia ceva timp sa gasesti poze, sa le editezi, vad ca eu deocamdata am timpul asta, dar oricum eu cred ca ceea ce scrii tu pe blog la tine e destul de "graitor" si fara poze cateodata :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails