La multi ani! - 1 an de blog

sâmbătă, ianuarie 01, 2011 Posted by Adriana

La Multi Ani, voua, care cititi pe aici, pentru ca tocmai a inceput un nou an, de vreo doua ore (ce bine suna, un nou an...) si La Multi Ani pentru "cineva" la care poate nu va asteptati, pentru blogul meu :) Da, anul trecut pe 1 ianuarie am facut prima postare pe blogul asta, nu neaparat intamplator, asteptasem sa inceapa "un nou an" si sa incep de la inceput cum ar veni :) Aveam atunci in minte un proiect legat de fotografii, Proiect 365, care presupune sa faci cate o fotografie in fiecare zi timp de un an, si am creat blogul pentru a posta fotografiile respective. Bineinteles ca la proiect am renuntat cam repede (chiar e mai greu decat pare sa faci o fotografie in fiecare zi!), dar blogul a ramas (desi nu e primul pe care l-am inceput vreodata, dar asta a fost diferit). Si acum imi dau seama ca in fiecare an, in prima zi, are sa fie si ziua blogului meu :)

Nu stiu cum ar trebui sa celebrez eu blogul meu de un an, dar m-am gandit sa selectez si sa va arat cateva din postarile mele preferate din acest an care a trecut:























Cam asta ar fi o privire asupra blogului meu in anul 2010. Mie imi place cum arata. O amestecatura de momente simple, de zi de zi, de amintiri, de realizari mai mari sau mai mici, de bucurii, de ganduri si idei, de proiecte creative... Sper ca totul sa ramana la fel si in 2011, in ceea ce priveste blogul, in privinta altor aspecte, imi mai doresc si schimbari :) Deocamdata inca se mai aud artificii afara si in mai sunt in frigider vreo trei bucatele de prajitura cu dulce de leche, prajitura care a iesit super-super buna :) Dar ma indrept spre frigider chiar acum :)

9 comments:

Unknown spunea...

Si mie imi place cum arata blogul tau :))))). Nu conteaza cu ce proiect ai inceput, conteaza sa faci ce iti place. Ti-am spus eu ca e greu sa postezi o fotografie in fiecare zi, e un efort, de curand mi-am deschis si eu un blog doar foto si postez doar din cand in cand cand reusesc sa scormonesc in arhiva si sa prelucrez interesant o poza. La multi ani!!!!!

boscodina spunea...

e superb blogul tau, ma bucur ca a aparut "idee" si asa ai iesit la lumina. e un blog atat de senin si cald ca o zi de vara cu cer senin . pe blogul tau ma simt ca in copilarie cand stateam in iarba cu ochii pe cer rumegand un fir de iarba si umplandu-mi plamanii de mirosul crud al ierbii si sufletul de muzica vantuletului caldut prin frunze.
La multi ani de blog :) Un An Nou dulce si delicos ca prajitura din frigider, numai bucurii si vise implinite!

KaBea spunea...

LA MULTI ANI pentru blogul tau si cu voie buna inainte!LA MULTI ANI si pentru tine si familia ta,cu multe impliniri in continuare.

Anonim spunea...

La multi ani! sa ai un an frumos!
Loredana, cluj.

Dana spunea...

La multi ani!

@irina_sweet_home spunea...

La multi ani! pentru familia ta frumoasa, dar si pentru blog!

Alexandra spunea...

La multi ani! Ai realizat un blog foarte creativ, care si-a castigat multi prieteni. Deci nu trebuie sa regreti proiectul 365. Sa aveti un an 2011 plin de bucurii!

Paula spunea...

La multi ani!

Sa fii sanatoasa sa poti sa faci ceea ce-ti propui si sa ne incanti in continuare cu creatiile tale!

Adriana spunea...

Ce comentarii frumoase! Ma bucur sa aud ca va place blogul meu. Boscodina, chiar ai scris asa de frumos despre el, multumesc :)

Multumesc si pentru urari si LA MULTI ANI si voua!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails