7 lucruri pe care nu le stiati (nici) despre mine

vineri, februarie 11, 2011 Posted by Adriana

Florigalbene a fost tare draguta si mi-a dat si mie leapsa asta (bine, de fapt florigalbene a pomenit in trecere ca poate m-oi gasi eu sa raspund, dar eu am sa ma prefac ca de fapt e ditamai impingerea de la spate si toata lumea astepta si raspunsul meu) :) Culmea, nu mi-au trecut prin cap foarte repede 7 lucruri despre mine, dar la astea m-am oprit in cele din urma:

1. Nu-mi place cafeaua. Adica deloc, deloc, deloc. Mi se face rau cand simt mirosul ala de alintaroma. Cateodata n-am ce face in anumite situatii si mai trebuie sa iau o gura de cafea. Atunci prefer sa inghit repede si cat mai mult o data, ca sa nu simt gustul, ca mirosul e inevitabil sa nu-l simt, si oricum mi se intoarce stomacul pe dos. Mai beau 3 in 1 in schimb, dar nu cafea adevarata.

2.  M-am casatorit pe 17 august, anul trecut. Asta probabil stiati, pentru ca am tot scris eu :) Voiam sa povestesc despre cum am ales data. Cu vreun an inainte, cand nu aveam nici cele mai mici planuri, m-am inscris pe un forum de mirese (din alte motive), si acolo era obligatoriu sa scriu si data nuntii, cand a fost sau cand are sa fie. Fara sa ma gandesc absolut deloc am selectat in cateva secunde o data aleatorie, numai sa fie acolo, anul 2010, luna august, ziua 17. Apoi am dat uitarii chestia asta, nici pe forum n-am mai fost oricum. Cand a trebuit aleasa data, am stabilit luna august dupa niste criterii, apoi tot schimbam ziua, ba nu era buna asta din nu stiu ce motiv, ba nu era buna alta... initial am vrut pe 5, apoi nu mai stiu, apoi m-am hotarat la 17, care se potrivea cam din toate punctele de vedere. Dupa ce am ales data, la ceva timp mi s-a parut ca imi suna cunoscut si nu stiam de unde... si tot gandindu-ma eu unde am mai vazut data asta, unde am mai auzit-o, parca o vedeam scrisa in fata ochilor... si mi-am amintit de forum, dar nu eram sigura ca data asta am fost scris-o atunci. Mi-am resetat parola pentru forum, ca si pe asta am fost uitat-o pentru ca n-am intrat decat vreo cateva zile acolo, si m-am repezit la profilul meu sa vad ce data setasem cu un an in urma... era 17 august 2010.

3. Nu am o "cea mai buna prietena". Am avut, a disparut, n-am mai gasit alta :) Si uneori ma gandesc ca poate imi lipseste...

4. Mama spune (si o cred) ca am inceput sa vorbesc direct in propozitii si foarte corect de la 1 an. Dar nu vorbeam nimic cu nimeni "necunoscut", mama ma lua cu ea la gradinita de cand eram mica, mica, dar desi copiii vorbeau mereu cu mine, ma dragaleau probabil, asa cum fac copiii, eu numai ma uitam la ei si nu raspundeam la nimeni. Apoi, cand aveam vreo 3 ani, nepotelul de 4 ani al vecinilor nostri era in vizita la ei si se juca cu nisipul prin curte. Eu, curioasa, si mai ales probabil crezand ca nu ma vede nimeni in sfarsit , ca sa ma impinga de la spate,  m-am apropiat de gard si l-am intrebat : "Ce faci?" si am inceput amandoi sa vorbim fara sa ne mai oprim :)

5. Port lentile de contact pentru vedere de cand aveam 15 ani si nu imi imaginez viata altfel. Am o ura fata de ochelari, nu neaparat pentru ca nu-mi place cum arat cu ei, ci pentru ca nu-i suport sa imi atinga nasul si urechile... nici ochelari de soare nu prea port.

6. Cel mai tare pe lumea asta ma tem, adica am oroare de gaini. Probabil e o fobie mai neobisnuita, dar pentru mine ceva mai groaznic decat sa vad o gaina, sa treaca pe langa mine, sa imi imaginez cum arata, ciocul, ochii, penele, nu exista. Abia am scris randurile astea, si oricum nu le recitesc. Imi trec fiori pe sina spinarii acum. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca pentru mine cosmaruri mai groaznice decat cele cu gaini in ele nu exista! Nu ma tem de insecte, de paianjeni, de sobolani, mi-s indiferenti toti, dar nu pot intra intr-o curte pe unde se plimba gaini.

7. Cel mai mult vreau sa ajung in Australia si Brazilia. Nu prea am explicatii de ce, dar foarte tare imi doresc sa pot vizita tarile astea candva.

Si pentru ca informatiile astea despre mine mi s-au parut prea dragute sa le las numai pe blog, am facut si o pagina de scrapbooking digital pornind de la ele. Cred ca e evident de ce n-am putut folosi o poza cu orataniile pentru punctul 6...

7 lucruri


Dau leapsa mai departe Oanei si Cristinei pentru ca sigur mi s-ar parea interesante raspunsurile lor :)

16 comments:

Anonim spunea...

Valeuuu ce mi-ai facut! :D Incerc s-o preiau maiine ca cum e deja super tarziu! Multumesc

Adriana spunea...

ha, ha, oana, ai vazut inainte sa apuc sa te anunt :) chiar astept sa citesc raspunsurile tale :)

Loredana spunea...

imi place foarte mult pagina pe care ai realizat-o. e foarte draguta.
sa stii ca nici mie nu imi place cafeaua si nu consum deloc. mi=a placut faza ca esti silita. m-am distrat chiar. mi-am amintit ca atunci cand eram liceana mi=era rusine sa refuz, adica refuzam initial dar la a doua, treia insistenta cedam. acum mi-a trecut rusinea si deja nimeni nu ma mai intreaba, s-au obisnuit cu mine.
si m-am regasit si la punctul cu cea mai buna prietena. eu am, chiar mai multe cea mai buna, dar sunt in alte orase plecate si imi lipsesc si mie tare mult.
te pup. sa ai o zi frumoasa!

catalina stanescu spunea...

foarte interesante, frumoase si haioase lucruri, cel cu gradinita de exemplu, ne-ai povestit! Mi-a placut mult sa citesc , pagina de asemenea;

nu stiu de ce imi vine sa-ti spun ca nici mie nu-mi place cafeau deloc, deloc, deloc, ca nu suport pisicile si ca vreau in japonia!

Cristina+Alexia spunea...

Uf, greu de spus. Cred că sunt muuulte lucruri nestiute despre mine. Nici nu stiu de unde sa incep... Hai k mi-ai dat d elucru, nu gluma :))

Cristina+Alexia spunea...

Gata, am raspuns. intra sa vezi

Adriana spunea...

lori, mersi de vizita, mi-era dor de tine :) sa stii ca nu cunosc multe persoane care sa nu suporte cafeaua :) si da, inca mai sunt situatii in care pur si simplu nu se poate refuza :) te pup si eu!

elena, nici tie nu-ti place cafeaua? deja ma simt mai putin ciudata :) in schimb eu ador pisicile, sorry :) si in japonia da, as merge si eu cu draga inima :)

cristina, trec acum sa vad, mersi ca ai preluat leapsa :)

Anonim spunea...

oh mon dieu! cum poate sa-ti fie frica de gaini? si sa nu-ti fie frica de exemplu de soareci, sobolani, broaste, lacuste, soparle, mistreti, girafe? :))
te invidiez ca nu-ti place cafeaua. eu vreau sa ma las, dar stiu ca ma asteapta vreo doua saptamani de migrene cumplite si inca n-am curaj.

Adriana spunea...

florigalbene, "frica de gaini" e putin spus, am oroare fata de ele, fac eforturi sa nu imi imaginez una cand scriu acum despre asta. adevarul e ca toti incearca sa ma convinga ca nu e nimic in neregula cu ele, dar daca eu as incerca sa conving pe cineva speriat de soareci ca sunt draguti, as avea succes? faza e ca mie gainile, mai ales cele albe si mari, mi se par niste monstri...alte animale mai apropiate de monstri nu stiu... mi se par rele. mama spune ca eram o data prin curte cand eram mica si ma plimbam cu o capsuna mare si frumoasa in mana, neavand curajul sa o mananc de frumoasa ce era, si o gaina a sarit la mine si mi-a furat capsuna! dar nu e asta motivul nicidecum, eu nici nu-mi amintesc faza, cand am mai crescut am inceput sa am oroare de ele, nici nu puteam iesi din casa cand erau gaini prin curte, ma furisam pe langa pereti, groaznic, noroc ca au renuntat ai mei la gaini de mult... nu, de girafe si mistreti nu mi-e nici o frica de asta sora cu oribilitatea, mi-s mai degraba dragi toti, animale dragute :)

da, si eu ma bucur ca nu-mi place cafeaua, sincer, desi toti spun ca la tensiunea mea mica ar trebui sa beau...

Adriana spunea...

hm, oare se scrie "monstri" sau "monstrii" ? cred ca era o idee buna sa trec la lucruri despre mine ca singura regula gramaticala pe care n-am putut s-o pricep vreodata si cu care ma chinui mereu si azi e chestia asta cu "i"-urile...

Adelina spunea...

Eu nu beau cafea şi nici Eduard al meu. :) Faza cu căsătoria e foarte tare! N-am cea mai bună prietenă. De fapt ştii povestea... Nici prietene obişnuite nu prea mai am, că oraşul ăsta e .. anonim. Trebuie să-mi fac şi eu lentile de contact că nu suport să port vara ochelarii, îmi alunecă pe vf. nasului.

Alexandra spunea...

Ce fata frumoasa esti din toate punctele de vedere! :-) Acest compliment de la "batrana " ta prietena care functioneaza pe baza de cafea:-))) Deci vezi, oamenii au toti destule deosebiri dar si multe puncte comune :-)

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

oioio acuma te cunoasatem mai bine..la faza cu gainile te inteleg perfect...asa sunt eu cu orice fel de ganganie sau insecta care simt ca ma atinge...pur si simplu am oroare !!!!!!!!!

Anonim spunea...

cea mai buna prietena + iubit = un an in iad pentru mine. dar nu vreau ca din cauza uneia ca ea sa pierd placerea de-a avea cea mai buna prietena. asa ca eu am cele mai bune prietene. si imi face bine sa le am.

Adriana spunea...

Adelina, si de tine mi-era dor,mersi de vizita :) Sa stii ca e super cu lentile de contact!

Alexandra, multumesc si pentru vizita si pentru compliment :)

Laurita, stiam eu ca cine are oroare de ceva poate sa ma inteleaga si pe mine :)

florigalbene, foarte bine ca ai reusit sa treci peste si sa faci cum e mai bine pentru tine... la mine pur si simplu n-a mai aparut cineva care sa poata macar egala ceea ce a fost, cred ca se mai intampla... nu ca as fi cautat...

Anonim spunea...

am observat ca pe masura ce inaintam in varsta lucrurile se chimba. prieteniile de acum, nu mai sunt ca cele din liceu sau din copilarie.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails