Un an de cand exista bebe

marți, februarie 14, 2012 Posted by Adriana




 Da, se intampla sa stiu exact data de la care a inceput sa existe bebelusul meu ( 7 februarie ), tocmai pentru ca a fost un bebelus foarte, foarte dorit si asteptat :) Si pentru ca stiu de cand exista ea, nu pot sa nu ma gandesc zilele astea la faptul ca de un an de zile viata mea s-a schimbat total. A inceput cu starile de rau, dar mai ales cu ingrijorarile si nelinistile, a continuat cu cea mai minunata vara si cea mai pretuita sarcina, a urmat toamna care mi-a adus dovelecelul, iar acum e iarna si fetita mea are deja 3 luni si creste in continuare frumos... E incredibil ce se intampla de un an... Cand ma uit la ea parca inca mi se perinda prin fata ochilor ecografiile, analizele, burtica, operatia, spitalul... A fost cel mai grozav an de pana acum, dar e doar inceputul... Dorinta mea cea mai mare s-a indeplinit si nu pot decat sa fiu foarte, foarte recunoscatoare.





Pentru ca mi-a placut foarte mult cum au iesit fotografiile astea, mi-a venit inspiratia sa fac si niste pagini de scrap digital cu ele, si asa trebuia sa incep de undeva cu albumul bebelusului :)



Si asa vor arata paginile in album, dupa ce le voi printa si lipi la locurile lor :)

 Credite: Createwing Designs

 

7 comments:

Loredana spunea...

Ce frumoasa e! Totul e spendid: Caciulita, bady-ul, fustita de balerina, botoseii si, in mod special, fetita cea surazatoare.
Chiar e un vis implinit! Bucurati-va!

catalina stanescu spunea...

fantastic, sper sa nu te sufoc cu intrarile mele, dar imi plac nespus de mult paginile, ca sa nu mai zic de "bobita de mazare", e dulce foc, o minune!

Anda spunea...

Superba dulcetica ta!

Adriana spunea...

Loredana, multumesc mult :)

Elena, sa stii ca apreciez fiecare comentariu, cum sa ma sufoci? :) Ma bucur ca iti plac paginile, si da, exact a "bobita de mazare" trebuia sa arate in pozele astea fetita, in amintirea faptului ca acum un an chiar era doar cat o bobita de mazare, dar care crestea si tot crestea :)

Anda, mersi de vizita si comentariu :)

Adelina spunea...

Ce frumos ai scris! Mi-au dat lacrimile. Mai ales că mă regăsesc în cuvintele tale. Ştii tu...

Ana spunea...

superbe poze,superb copil! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

catalina stanescu spunea...

ai un premiu pe blogul meu, pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails