Baby Valentines

joi, februarie 16, 2012 Posted by Adriana



Valentines, adica felicitarile acelea dragalase pe care le trimiti celor dragi pe 14 februarie. Da, noi ii iubim pe cei dragi si cand nu e 14 februarie, dar nu putem rezista inimioarelor rosii obligatorii in aceasta zi :)

Asadar, pentru felicitari de Valentine's Day cu bebe e nevoie de : un bebe (evident!) - odihnit, satul, vesel si pus pe chicotit, o inimioara de plus rosie, o patura alba, un body neutru si ... aparatul foto. Ideea cu pozatul bebelusului in body mi-a venit cand incercam sa o schimb si sa o imbrac cu altceva, dar mi-am dat seama ca body-ul gri pe care il avea pe ea merge de minune cu inimioara rosie, si mai ales, un bebe in body e dulce tare, nu-i asa? Ador piciorusele ei din pozele astea :) Deci, cum spuneam, am lasat balta ideea de a mai fotografia fetita in fustita si bentita si toate cele si am ramas la simplul body (schimbat pe la o bucata cu o salopeta la fel de simpla, dar cu inimioare colorate :) ), accentul cazand astfel pe inima cea rosie si cam mare pentru bebele meu :) Dupa ce se distreaza bebelusul cateva minute incercand sa ajunga la inimioara si s-o molfaie, fotografiile rezultate se prelucreaza si se compun mesaje cu ele :) Asta ne-a iesit noua ( avem pentru toti membrii familiei, dar nu le pun aici pe toate):




Dupa ce felicitarile cu mesajele sunt gata, daca mai sunt fotografii suplimentare prea frumoase sa fie lasate deoparte, se transforma si ele in felicitari, adaugandu-le mesaje de dragoste. Si uite asa ne trezim cu propria noastra colectie de valentines cu bebe :)










Bebelusul meu chiar a adorat sa se joace cu inimioara rosie, iar eu ador fotografiile rezultate :) Fotografiatul fetitei devine din ce in ce mai simplu, mai natural si mai distractiv cu cat creste si se implica si ea mai mult :)

Happy Valentine's Day cu intarziere - ziua iubirii e oricum in fiecare zi, nu-i asa? :)

5 comments:

Loredana spunea...

Superbe fotografiile!
Sa fiti mereu iubiti si fericiti ca acum!

Prof. drd. Florentina Teacă spunea...

Grozava idee... Frumos bebe si talentata mamica!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si voioasa ca in aceste fotografii!

Anonim spunea...

O dulceata de fetita!!

Simona

corina spunea...

Adriana supoerbe sunt toate incepand de la bebe, mami si fotografiile foarte reusute! :)

Roxana spunea...

Foarte dragute fotografiile si bebelusul.
Aveti de la mine un premiu de blog. http://roxana-rusu.blogspot.com/2012/02/si-am-mai-primit-un-premiu.html

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails