Decor pentru Valentine's Day

sâmbătă, februarie 12, 2011 Posted by Adriana

Deasupra patului din dormitorul nostru mic sunt doua raftulete, pe care acum in februarie le-am decorat numai  cu roz si rosu :) Am acolo un ursulet foarte pufos, o papusa care canta cand invarti o cheita, un album facut de mine prin 2007 despre persoanele pe care le iubesc si care ma iubesc, un cosulet, lumanari, saculet parfumat, o rama cu fotografii de pe o plaja (rama ar cam merge decorata un pic cred, e cam goala) si albumul despre care am scris ieri. Cam asa arata:

raft3


raft1


raft2


raft4


O imagine de ansamblu cu rafturile deasupra patului, pare gol, dar de fapt nu e pentru ca e camera foarte mica :) Asadar, cam astea sunt singurele mele decoratii de Valentine's Day anul asta, nu prea am avut chef sa umplu casa cu inimioare, poate la anul...

raft5

5 comments:

Anonim spunea...

foarte dragut, adriana, esti talentata rau de tot. si imi place papusica. (sunt in cautare de jucarie speciala pentru nepo, din aia hipoalergenica si din care sa nu se poate desprinde si inghiti nicio bucatica si in acelasi timp sa fie ceva simpatic, nu macabru gen clovn, si evident trebuie sa fie ceva special, care nu se gaseste in magazine :D)

Amy spunea...

ce dragalasenii :X:X:X
te iau la mine acasa :*

KaBea spunea...

Frumos si imi plac rafturile pentru ca-s din lemn care da un "aer" aparte.Pupici.

Adriana spunea...

florigalbene, papusica e foarte dragalasa, da, se invarte o cheita mare si alba pe care o are in spate si canta un cantecel de leagan cred si da din caput :) oricum, tu ai pretentii mari cu jucariile, nu prea te pot ajuta, ca nu am ceva asa de special :)

amy, accept, la tine acasa sunt sigura ca nu mi-ar fi nici mie tare rau :))

bea, si mie imi plac din lemn, mi-ar fi placut si albe, dar in camera mai am mobila din lemn si se potriveste :)

copilarim spunea...

Foarte frumos aranjament!! De poveste:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails