Tort de scutece pentru bebe Luca

joi, ianuarie 27, 2011 Posted by Adriana

Anul trecut, pe la sfarsitul lui noiembrie, am avut pentru prima data ocazia sa fac un tort de scutece. Pentru un bebe mai mult decat dulce, care s-a grabit un pic sa vina pe lume, dar care de cand a venit e foarte bine, a crescut marisor deja si e simpatic ca un spiridus :) La cadoul pentru el m-am fost gandit dinainte, stiam ca mama lui, o fata super simpatica si optimista de 23 de ani, ar aprecia asa ceva si am avut dreptate.

Am vrut ca tortul de scutece sa fie simplu totusi, nu incarcat, sa i se vada forma si sa fie cat de cat asortat ca si culori si ca si tema. Culorile le-am ales pe albastru nu neaparat pentru ca e baietel ci pentru ca am vrut sa creez o tema de iarna, cu stelute si oameni de zapada, tocmai pentru ca s-a nascut iarna, cam pe cand au venit si primele zapezi :)

tort_luca_fata-550


Am folosit pentru tort o jucarie de plus om de zapada pentru pus in varf (legata bine cu panglicute albastre, sa nu cada), panglici albastru inchis si albastru deschis (suprapuse, pentru mai multa dimensiune), fulgi de zapada argintii sclipitori (care sa se poata folosi pe urma ca si ornamente in primul lui brad), acadele de brad pe albastru, un fulgusor mic de plus tot de agatat, sosetele cu oameni de zapada, si un pachetel cu bomboane - fulgi de nea, pentru parintii lui Luca. Pe langa toate acestea bineinteles ca ingredientul principal au fost scutecele (marimea 2, banuiam ca nu au sa desfaca tortul imediat si sa le poata folosi totusi). Tortul a fost pus pe un suport din carton invelit intr-o paturica de baie pentru bebe. Am fost vazut mai demult un tutorial despre cum se realizeaza torturile astea si in seara in care ne-am hotarat sa-l facem - eu si mama- l-am facut pur si simplu din memorie, am mai improvizat pe ici pe colo si pot sa spun ca e printre putinele lucruri care mi-au iesit vreodata mai bine decat m-am asteptat :)

colaj_sclipici


Tortul a fost insotit si de o felicitare, tot cu oameni de zapada (mama, tata si copilasul : ) ) pentru ca mie imi plac urarile pe felicitari care raman peste ani si ani :)

DSCF3205-550


Fotografia e facuta acum cateva zile, de ziua mea :)

DSCF5483-550

2 comments:

Loredana spunea...

foarte dragut tortul si ingenioasa ideea de cadou. si mie imi plac tare mult cadourile neconventionale.
si imi mai place cum te soarbe din priviri puiul mic.

Cristina spunea...

Superb! Ai degete de zana, Adriana! Daca as primi un asemenea cadou, m-as topi de tot! Superb!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails