Clipe Frumoase

joi, decembrie 09, 2010 Posted by Adriana

CF_logo2_500px


"Clipe Frumoase" e un nume la care m-am gandit mult... Ce nume puteam sa aleg pentru ceea ce aveam in gand? Voiam sa fie ceva simplu si necomplicat, in romana daca se poate, si care sa sugereze cat mai bine ceea ce vreau sa fac, ceea ce inseamna scrapbookingul in general. Eu scrapbookingul il vad ca pe o forma de a pastra amintiri, de a lua fotografiile acelea care se tot aduna si de a face ceva creativ cu ele, ceva care sa ajute la spunerea povestilor simple, obisnuite, frumoase, pe care le traim zi de zi. Imi place citatul asta, pe care l-am citit candva in forma aceasta: "We do not remember days, we remember moments" ( Nu ne amintim zile, ne amintim momente). Viata e alcatuita dintr-o succesiune de clipe, eu vreau sa le pastrez pe cele frumoase.

Asta e povestea numelui. Am cumparat apoi domeniul. Si am inceput sa fac, aproape de la zero, un blog/site unde sa pot prezenta creatii de scrapbooking digital, si de unde sa se poata comanda albume, invitatii, felicitari si alte lucruri de genul acesta. Pentru ca m-am gandit ca mai sunt si alti oameni care poate pun pret pe fotografii si amintiri si ar vrea sa faca uneori ceva mai deosebit cu acestea. Am ales scheme de culori, am facut bannere, am creat un logo (pe care l-am creat si recreat de mai multe ori de fapt), am facut planuri si am notat idei peste idei.

Am ajuns si la momentul in care pot anunta ca am cam terminat cu planurile, gandirile si razgandirile si ca blogul meu dedicat pastrarii clipelor frumoase e gata. Nu e chiar cum mi-as fi imaginat, mai trebuie sa lucrez pe ici pe colo, mai trebuie sa retusez una-alta, dar pentru moment sunt multumita asa si chiar ma bucur ca am reusit sa ma distantez de micile detalii care ma tot tineau in loc si sa spun ca... da, am terminat :)

Deocamdata, avand in vedere ca se apropie foarte tare Craciunul, pe site nu sunt decat doua variante de produse care pot fi comandate: felicitari (pentru sarbatorile de iarna) si calendare, care in perioada asta sunt foarte potrivite ca si cadouri (am scris cu ceva timp in urma o postare si pe blog despre calendare). Am de gand totusi sa introduc in curand o multime de alte lucruri care se pot face cu fotografii :)

Si pentru ca stiu ca e greu sa ai incredere in ceva nou, vreau sa ofer niste ocazii ca produsele astea sa poata fi incercate inainte de a fi cumparate, de aceea am sa ma gandesc la cate un fel de "promotie" in fiecare luna. Promotia pentru luna decembrie e legata, bineinteles, de sarbatorile care se apropie:


 In ceea ce priveste logo-ul Clipe Frumoase, dupa o multime de alte variante, m-am oprit la aceasta, in care cerculetele alea mici de deasupra textului seminifica momentele de fiecare zi, clipele frumoase, pe care le pastram in inima (si in amintire). Mi s-a parut simplu si la obiect :) As fi interesata sa stiu cum vi se pare voua :)

CF_logo2_250px


Ca si concluzie, chiar sper foarte tare sa va placa ceea ce vedeti daca vizitati Clipe Frumoase!

13 comments:

KaBea spunea...

Mie imi place foarte mult.Simplu,delicat,spune tot.Parerea mea,proprie si personala.Hi,hi,hi.Te sustin si multi pupici.

Adriana spunea...

Bea, multumesc mult pentru comentariu! Tu esti draguta, ca intotdeauna :)

Loredana spunea...

bafta multa cu noul proiect!

KaBea spunea...

Adi,nu stiu daca ai vazut, dar eu am si pus banner-ul la mine.Pup.

Adriana spunea...

Loredana, multumesc!

Bea, da, am vazut azi-noapte tarziu, multumesc :)

very-scrap spunea...

la cat mai multe clipe superbe pe blogul tau, Adriana
e superb ceea ce ai facut!
kiss

Anda spunea...

Foarte frumos, imi place mult ce faci tu. Te sustin, am si bannerul la mine pe blog de cateva zile. Te asteapta si o leapsa copilareasca, daca iti face placere sa preiei :)

Anonim spunea...

Draga Adriana,multa bafta cu noul proiect!O idee minunata cu numele.Te duce cu gandul la amintiri numai placute,imortalizate pt totdeauna :) Succes!Pun si eu banner-ul pe blog.poop

Adriana spunea...

Anda si Ramona , multumesc mult, mult pentru sustinere!

iulia spunea...

Felicitari!imi place si ideea si cum arata! te pup pa pa acuma chiar plec:))

Adriana spunea...

iu, ma bucur ca iti place :) ma gandeam ca poate vezi si tu, printre pisoi, practici, facultate, impachetat si altele :) ca stiu eu ca deja ai inceput tu impachetatul :D

iulia spunea...

ba sa stii ca de data asta nu am inceput inca impachetatul si sunt cam disperata,dar chiar nu am avut timp.Acuma am lasat pe maine dimineata,ca dupa-amiaza iar sunt plecata cred ca tot prin zapada:)eu ieri am inghetat groaznic la picioare cand am fost la facultate si sunt f suparata ca deja ma dor tare degetele,si m-am straduit sa nu inghet dar nu s-a putut.acuma ma duc sa vad putin cam ce haine as lua...cred ca cele mai groase:))pa pa noapte buna

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails