E vremea calendarelor

luni, noiembrie 01, 2010 Posted by Adriana

Tocmai s-a terminat si luna octombrie si am intrat in noiembrie, ceea ce inseamna ca incepe perioada in care ne gandim deja la cadourile de Craciun pentru cei dragi, sau cel putin asa fac eu. Imi place sa stiu din timp cam ce as vrea pentru fiecare, sau daca nu stiu sa am timp sa ma gandesc la ceva special, pentru ca "orice cadou, numai sa fie acolo" nu e neaparat conceptul meu preferat. Imi place sa fac cadouri deosebite, sa vad cum persoana care le primeste ramane uimita, se bucura si da, bineinteles ca imi place sa primesc la randul meu astfel de cadouri :) Dar parca mai tare imi pace sa le fac :)

calendar_cdcase_2007


De patru ani, la cadoul mamei de Craciun adaug si un calendar facut de mine. In primul an a fost o surpriza, i-a placut foarte mult, a fost frumos sa vad cum schimba pagina in fiecare luna asa incat i-am facut unul si anul urmator. Acum deja e traditie si sunt convinsa ca se asteapta la unul in fiecare an de acum inainte, dar felul cum va arata e surpriza oricum :) Calendarul pe care il fac pentru ea e unul mai deosebit, "CD case calendar", adica un calendar care foloseste ca suport o carcasa de CD. E perfect de pus pe birou, sau in spatii mici (mama il pune ori pe un raft, ori chiar pe televizor). Cam asa arata calendarul mamei in martie anul asta:

DSCF1993_mic


In ultimul Craciun al lui aici, i-am facut un calendar si lui bunicutu, unul clasic de perete. Bineinteles ca si lui i-a placut foarte mult (el de fapt avea o adevarata pasiune pentru calendare, dar asta e alta poveste).

Deoarece Craciunul e tocmai inainte de Anul Nou, cand incepe un an nou (ce constatare inteleapta am facut eu acum...), un calendar, mai ales personalizat, mi se pare un cadou ideal pentru cei dragi. Si cum produse de scrapbooking digital pentru realizarea calendarelor pe 2011 au si aparut de ceva timp, deci s-a deschis sezonul calendarelor in lumea scrapbookingului digital, cred ca ar fi cazul sa ma apuc de calendarul mamei (si de unul pentru mine).

Deocamdata am facut unul pentru o prietena (doar cu fotografii de la nunta ei) si unul pentru Nicoleta, castigatoarea unui concurs pe site-ul ActivitatiCopii, careia ii datoram de mult un premiu. Sper sa le placa amandorura si sa le inveseleasca cate un perete in casa tot anul viitor :)

calendar_preview_larisa



calendar_preview


Acum ca ma gandesc bine mai am vreo trei prietene care s-au casatorit de curand si carora as putea sa le fac asa un cadou, dupa modelul primului, hm...

14 comments:

Irina spunea...

ce frumos e!il scoti la imprimanta sau cum?

nicoletag spunea...

Buna,
Am scris si ieri un comentariu, dar vad ca nu a aparut.
Eu sunt "beneficiara" calendarului si tin sa-ti multumesc si pe aceasta cale.Abia astept sa-l scot pe hartie si sa-l expun, ma gandesc sa scot mai multe exemplare si sa dau unul cadou bunicilor. Oricum ideea e super, baietilor le-a placut, noi mai avem ceva de genul asta de pe la gradi dar cu o singura poza si nu-i asa frumos ca cel primit de la tine.Multumim inca o data, sa-ti dea Doamne Doamne sanatate maxima si sa-ti dea exact ce-ti doresti tu mai mult si mai mult de la viata!!!!

Adriana spunea...

Irina, da, se poate imprima pe hartie fotografica, ansambla si expune pe perete :) sau facut cadou, evident :)

Nicoleta, ce ma bucur ca-ti place si ca vrei sa-l faci cadou bunicilor, sunt convinsa ca are sa le placa, pentru ca e cu fotografiile nepotilor, evident :) Imi pare tare rau ca am intarziat atata, asa incat daca stiu ca iti place, ma simt mai bine :) Multumesc tare mult pentru urati, dragute ca de obicei :) Toate cele bune si tie!

KaBea spunea...

Foarte frumos Adriana,dar deja stiai,nu?Felicitari.

Adriana spunea...

Beatrice, mersi mult :) Da, mie mi se pare frumos, dar asta nu inseamna ca ma astept sa placa la toata lumea, fiecare cu gusturile lui :) Eu ador cadourile personalizate (si daca mai sunt si handmade pe deasupra, super)!

KaBea spunea...

Adriana,am pus logo-ul tau la mine si esti si in blogrol,dar cand dau clik pe logo,nu-l acceseaza.Ai idee de ce?

Unknown spunea...

Adriana, superba ideea!!! vine unul dintre bunici la noi si ma gandesc sa fac pentru rudele de acasa...Multumesc frumos!

Adriana spunea...

Bea, multumesc mult ca mi-ai adaugat blogul si logoul, am sa fac la fel :) Cand dai click pe logo nu acceseaza blogul meu , pentru ca probabil nu e scris corect codul. Uita-te acolo unde ai introdus codul si vezi ca unde scrie href trebuie sa fie doar adresa blogului meu, cred ca apare si adresa blogului tau inainte, trebuie s-o stergi (http://coltpestritkabea.blogspot.com/), sa ramana numai http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/. Asta e problema sigur. De asemnea , daca vrei sa apara logo-ul mai mic (ca pare cam mare acolo), scrie la height 100 in loc de 150 (cum e acum) si la width 150 in loc de 200 (pastreaza peste tot ghilimelele).Daca mai ai nevoie de indicatii, mai lasa-mi un mesaj :)

KaBea spunea...

Sunt de acord cu tine ,dar in cazul asta e gresit la tine?In codul tau scrie www sau nu vad eu bine?Imi cer scuze daca sunt un pic blonduta(sa nu te superi ca glumesc),dar incerc cum zici,dar verifica un pic si tu codul.Pupici.

Adriana spunea...

codul meu l-am verificat, e ok, dar stiu ca se mai intampla chestia asta, nu stiu de ce :) poti sa pui cu sau fara www, dar important e sa nu fie si adresa blogului tau inainte de cea a blogului meu acolo la href :)

KaBea spunea...

Nu era adresa mea inainte,dar am schimbat www cu http si asa a functionat.Poate mai pateste cineva ca mine si sa stie.Te pupic.

Adriana spunea...

aaa, uite asta nu stiam :) eu am vazut ca apare adresa ta, pentru ca atunci cand puneam mouse-ul pe logo, in josul pagini in browser aparea adresa blogului, dar si cu adresa ta in fata, acum nu stiu de ce aparea asa, poate tocmai din cauza www-ului... bine ca mi-ai spus :)

Loredana spunea...

frumoasa ideea. si noi le facem bunicilor de cativa ani acest gen de cadou! e mult mai personal decat cine stie ce calendar de duzina!

Adriana spunea...

loredana, se pare ca asta e un cadou potrivit pentru bunici, mai multa lume se gandeste la asa ceva :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails