Carti in dar

miercuri, noiembrie 17, 2010 Posted by Adriana

banner_200px_2

Site-ul Activitati Copii organizeaza din nou campania "Carti in dar", de aceasta data in jurul sarbatorilor de iarna. Mai e timp de trimis carticele, noi, sau pe care copiii sunt dispusi sa le daruiasca altora, pana pe 24 noiembrie, asadar pentru cei interesati preiau cateva informatii direct de pe site:



"Dorim sa daruim un zambet copiilor de la Sanatoriul balnear si de recuperare Techirghiol -Constanta, care este situat fata in fata cu Manastirea din Techirghiol!
Acest spital gazduieste copii cu handicap loco-motor, de diferite varste, care petrec acolo mai mult timp. Din aceasta pricina spitalul are si gradinita si clase de scoala primara si gimnaziala.
Numarul aproximativ de copii: 30 copii de gradinita, 50 de scoala, in jur de 100 de copii, dar numarul variaza, unii copii mai pleaca, altii vin...
Daca doriti sa participati, scrieti pe forum si veti primi un Mesaj Privat cu adresa la care veti putea trimite cartile alese de voi si copiiii vostri.
Puteti pune cartile la posta pana pe data de 24 noiembrie 2010!
Dupa colectarea tuturor pachetelor cativa membri ai site-ului ActivitatiCopii vor merge in spital in jur de Mos Nicolae (6 decembrie) si vor inmana cartile direct in manutele copiilor de acolo!"

Daca vreti deci sa va implicati, sa va amintiti ca de fapt Craciunul e despre a darui si despre a face bucurii celor din jur, daca vreti sa ii invatati si pe cei micuti sa se gandeasca la copiii care au probleme, campania aceasta e cea mai buna oportunitate. Vizitati site-ul Activitati Copii ca sa aflati mai multe despre cum puteti participa.

2 comments:

KaBea spunea...

Foarte frumos!Se pare ca lumea in ziua de azi nu prea mai este asa dispusa la daruit!Sa fie cu mult noroc si totusi sa mai existe oameni darnici.

Adriana spunea...

Da, sper si eu sa se adune totusi cateva carti pentru copiii aceia, pentru ca ar fi frumos sa aiba parte de o surpriza :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails