Concurs de scrapbooking

vineri, februarie 26, 2010 Posted by Adriana



Sunt asa de incantata! Aniela a postat astazi pe Activitati Copii un concurs de scrapbooking (editia a II-a, au mai avut unul), cu premii dragute si la realizarea caruia am participat si eu, adica am proiectat schita, niste pagini gata de printat si pagina de model. Normal ca mai multe detalii se gasesc pe pagina concursului. Abia astept sa vad lucrarile participantilor!

Stiu ca pagina mea se gaseste ca exemplu in cadrul concursului, dar m-am gandit sa pun si niste imagini suplimentare, poate vrea sa vada cineva cum arat eu la birou :) , sau cum arata pagina mea transformata in tablouas (pentru ca mie imi vine sa agat totul pe perete, poate pana la urma se umplu si peretii albi cu ceva frumos - nu , peretii nu trebuiau sa fie albi de fapt, ci verzi, dar au iesit albi, asta e alta poveste...)

Deci astea sunt pozele suplimentare, si serios ca va invit sa participati la concurs daca va place scrapbookingul, se adreseaza personelor incepatoare, cerintele sunt foarte simple si cred ca oricine are o fotografie de decorat ar putea participa (si oricine are copii, evident, pentru ca siteul e pentru parinti si copii :) )


Instrumentele si materialele de lucru :) Putine, stiu. Am incercat sa fac si niste floricele din hartie, cred ca a iesit dragut. Pagina de baza care se vede in imagine se poate descarca de pe pagina concursului si infrumuseta dupa plac, asa cum am facut eu.



Premiile sunt numerose, si includ o sedinta foto, seturi de scrapbooking de la Casa Retro , poezii personalizate si pagini de scrapbooking digital personalizate oferite de mine :) Abia astept sa ajungem la partea de jurizare si sa aflam castigatorii. Concursul tine pana pe 31 martie, deci timp de participare e destul.

2 comments:

Adelina spunea...

Super! Păcat că nu mă pricep la aşa ceva. Să ştii că n-am uitat de leapşa ta, numai că am fost leneşă săpt. asta. :D O postez când îmi vine cheful de scris. :) Weekend fain! Te pup!

Adriana spunea...

Adelina, nu e greu! Si eu ma temeam pana de curnad de foarfeca si lipici, dar am constatat ca nu numai ca nu fac nimic rau, dar te mai si ajuta sa realizezi chestii interesante :) Ma bucur ca-ti place oricum.

Stai linistita cu leapsa... vai tocmai mi-am amintit, voiam sa-ti scriu ca si eu am una restanta, si mi-am dat seama ca de la tine e ...ups... deci recuperez si eu, da? A fost o perioada aglomerata :) Weekend placut si tie!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails