Jurnal de sarcina

luni, octombrie 24, 2011 Posted by Adriana

Am incercat pe toata perioada sarcinii sa fac cateva fotografii si sa scriu cateva cuvinte in fiecare saptamana pentru a alcatui la urma un album-jurnal pentru fetita, daca o va interesa cand va fi mare, si pentru mine, bineinteles, sa-mi amintesc de perioada asta, care a fost foarte, foarte frumoasa. In curand va fi ultima noapte in care ma voi duce la culcare cu fetita in burtica si apoi prima zi in care o voi tine in brate... Jurnalul e aproape gata, sta pe raftuletele ei, si asteapta sa-l completez cu ultimele doua saptamani, 37, si 38 pentru care voi face fotografii maine... Am tot postat pe blog paginile digitale, acum sa va arat si jurnalul propriu zis:



Cam asa arata :) Mi-as fi dorit sa-i pot face fotografii mai bune, dar e asa de intuneric in casa, e o vreme mohorata, dar nu mai conteaza, a fost o toamna minunata pana la urma, calduroasa si luminoasa, cum rar se intampla pe aici...

5 comments:

Iulia ❤️ spunea...

Wow, super, mi-ar place si mie sa fac cu asemenea jurnal dar nu am nici aparat photo bun si nici nu cred ca as stii sa-l fac..:(....oricum, felicitari tie si cu siguranta fata ta iti va multumii intr-o zi!

Catrinel spunea...

Este superb! Vei vedea cat de fain va fi mai tarziu sa il rasfoiesti si sa rememorezi clipele acelea frumoase. Eu nu am facut un jurnal de sarcina, dar i-am cumparat lui Andrei Cartea bebelusului si este foarte fain din cand in cand sa o rasfoiesc. Desi nu ne dorim multe dintre amintiri se sterg si e placut sa le gasim notate si sa ne revina in minte. Te pup! Mai ai un pic si iti vei vedea minunea :D Multa sanatate si nastere usoara!

Unknown spunea...

minunat! sarcina usaora in continuare!

Adriana spunea...

multumesc :) stiu si eu sigur ca amintirile se sterg cu timpul daca nu sunt "salvate" cumva, mi s-a intamplat de multe ori sa vreau sa-mi amintesc ceva, un detaliu, o data, ceva ce a spus o persoana draga care nu mai e...si sa nu mai reusesc...pe moment totul e viu si clar in mintea noastra, dar timpul trece... de asta chiar sunt bucuroasa ca am facut jurnalul asta.

Catrinel, si eu am sa-i fac fetitei ceva gen Cartea Bebelusului, am deja un album pentru primul ei anisor :) Sunt sigura ca va fi un an plin de detalii care merita pastrate pentru toata viata.

Multumesc pentru urari!

MD liniuta C spunea...

Wow! Este absolut superb!!!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails