Album pentru primele fotografii

duminică, octombrie 23, 2011 Posted by Adriana

Cum se tot apropie momentul intalnirii cu fetita mea, si cum numai la asta ma pot gandi, m-am apucat de cateva zile sa decorez coltisorul ei in camera, adica peretele unde are patutul, masa de infasat si cateva raftulete atarnate. Si cum in camera predominau deja culorile roz pal si maro, am ales sa le folosesc in continuare pentru lucrusoarele ei.
Intai si intai m-am gandit ca ar fi util sa ii fac un albumas mic in care sa las loc pentru lipit primele ei fotografii, cele de la spital si imediat de acasa adica. In felul asta vor fi imediat disponibile pentru cine vrea sa le vada, iar daca albumul e gata facut nu va fi asa greu de gasit ceva timp doar pentru printat pozele si lipit la locurile lor (si pentru scris cate ceva despre nastere probabil, am pregatit si niste taguri mai ascunse prin niste buzunarase). Sper cel putin sa fie timp pe urma :)
Asta e ceea ce a iesit, mie imi place, am introdus si niste bufnite pe ici pe colo, pentru ca le ador in ultima vreme si vreau sa le folosesc in mod constant pentru decoratiile pentru ea. Bufnite si dovlecei, doar e un bebelus de octombrie :)









12 comments:

AlinutzA spunea...

E foarte frumos! Nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos! Abia astept poze cu bebelina.

Loredana spunea...

Superb albumul!
cata gingasie si dragoste!

Loredana spunea...

Sa ai nastere usoara si sa fiti amandoua sanatoase, sa va puteti bucura de tot ce v-ati propus!

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

superb albumul:) vei fi o mamica de toata lauda...esti atenta la atatea detalii:) felicitari si nastere usoara, sa fiti sanatoase.

Adriana spunea...

multumesc mult :)

Adelina spunea...

Ai emoţii? Eu de acum nu mai pot. :) Fetiţa ta o să fie în zodia scorpion, ca mine. :)

Adriana spunea...

Adelina, nici nu-ti imaginezi, emotii e putin spus! Nu imi mai gasesc locul, nu stiu ce sa mai fac, nimic nu-mi mai trebuie cand stiu ca trece timpul si se apropie asa de mult data...intr-un fel as vrea sa-l pot opri, sa mai stau un pic asa, pe de alta parte, cand misca tare fetita as vrea atunci sa iasa din burtica si s-o vad o data! Da, scorpion o sa fie, eu nu am pe nimeni in familie asa, nici prieteni, chiar nu stiu ce fel de zodie e :)

iulia spunea...

dulce dulce dulce!eu oricum nu mai am rabdare si vreau sa-mi trimiteti o poza cat mai repede posibil.As vrea tare sa o vad odata cu voi!Dar macar cat mai repede!Ce emotii am! Imi dau seama ca tu ai un mix de emotii si sentimente!va pup dulce pe amandoua!

Adriana spunea...

iu, mersi pentru mesaj :) stiu ca ai vrea s-o vezi o data cu noi, imi dau seama... da-ti si tu seama cum ma simt eu, ca si eu o vad tarziu oricum, pana ma trezesc din operatie si pot vedea mai clar, ca stiu eu de data trecuta ca o zi am vazut in ceata :) o sa-l pun pe Liviu sa-ti trimita fotografii cat mai repede, ca eu stau in spital vreo 5 zile, e bine asa? :) Te pupam si noi, asta mica iti trimite chiar o lovitura de piciorus :)

Masaj erotic Brasov spunea...

Superb albumul!
cata gingasie si dragoste!

rochii de ocazie din Romania spunea...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails