Tablou (sau asa ceva) pentru Valentine's Day

vineri, februarie 11, 2011 Posted by Adriana

Asta e ce am facut eu anul trecut pentru 14 februarie, nu stiu exact ce reprezinta, cred ca un fel de tablou. E alcatuit din doua pagini distincte de scrapbooking, legate intre ele cu panglica rosie. Pe prima pagina e o fotografie cu noi si un citat dragut, iar pe a doua am facut un fel de buzunar de hartie, in care am pus doua taguri pe care am scris si eu ce mi-a trecut prin cap :) Unul dintre ele e o lista de genul "5 reasons I love you".

tablou_val1-sh


tablou_val_2


tablou_val_3


Cateva detalii:
tablou_val_detaliu1


Copilasii astia draguti i-am decupat de pe o felicitare veche, primita probabil de bunica.


tablou_val_detaliu2


Imi place foarte mult fotografia asta cu noi, numai ca ea de fapt a fost facuta toamna in padure si are niste culori tomnatice frumoase, dar total nepotrivite, atat cu tablouasul asta, cat si cu invitatia pentru care am mai folosit-o, de aceea am transformat-o in ambele dati intr-o imagine alb-negru. Asa mi se pare ca se potriveste numai bine cu orice decor :)

invitatie


Asta e fotografia initiala, nu m-am gandit cand am facut-o ca imi va place atat de mult si ca va fi fotografia de pe invitatia la nunta :)

foto_toamna

5 comments:

KaBea spunea...

Intr-adevar e reusita poza,dar oricum tu esti fotogenica.Pupici.

adriana spunea...

frumos si simpatic...felicitari...si tu esti tare frumusica si copilaroasa...si indragostita

Adriana spunea...

Bea,nu stiu cat sunt de fotogenica totusi, rar se intampla sa ies chiar dragut in poze, oricum numai pe cele reusite le arat :)

adriana, multumesc pentru vizita si complimente :)

Anonim spunea...

Foarte frumos Adriana...creatie deosebita si voi o infrumusetati si mai mult. Apropo, daca n-as stii ...as zice ca esti o pustoaica...ceea ce e de bine sa stii...:D

Adriana spunea...

Mersi Oana pentru compliment, fara indoiala e cel mai dragut de mult, mult timp :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails