Premiu si intrebare, amandoua naturale :)

vineri, februarie 04, 2011 Posted by Adriana

colorful_cupcake-1557[1]


In ultima vreme (destul de multa vreme de fapt, hm...) am primit premiul de mai sus de doua ori, intai de la Adina, apoi de la Anda. Il preiau abia acum, cu multumiri, imi place tare mult cupcake-ul din poza si faptul ca v-ati gandit la mine :) Premiul vine insotit de celebra leapsa "Spune 10 lucruri care iti plac" pe care n-am s-o mai fac, deoarece am raspuns deja o data, mai demult.

Cum sunt convinsa ca premiul a cam fost primit deja de toata lumea, m-am gandit (iar...) sa il schimb cu unul nou, mai proaspat si mai in ton cu preocuparile mele din ultima vreme :) Asta ca sa nu spuna nimeni ca nu am dat si eu premiul mai departe :)

Premiul meu asta e, o floricica de musetel, fotografiata de mine anul trecut in vara, la Sighisoara :) Tare mi-e drag mie musetelul, imi place cum arata si cum miroase, si pentru mine e ca un simbol pentru toate ceaiurile si remediile simple care ne fac atata bine, si pe care chiar sper sa le putem avea si de acum incolo...

mi_e_drag_blogul_tau


Premiul vine insotit si de o intrebare, pentru cine va vrea sa raspunda: "Ce produse naturale/bio/organice folosesti sau ai vrea sa folosesti?". Chiar nu e o intrebare inventata pe moment, in ultima vreme ma intereseaza tot mai mult subiectul asta, si mi-e util sa citesc parerile celor care folosesc produse din astea. Chiar de curand am citit la MD pe blog despre ce produse pentru par foloseste ea si mi-au venit niste idei si pentru mine. Cred ca in urmatoarea comanda la BioBunatati am sa includ si un sampon peste care am dat citind la ea pe blog (thanks MD!)  :) Ce sper sa reusesc in curand, e sa inlocuiesc si produsele de curatat prin casa cu unele mai earth-friendly...deci subiectul ma cam preocupa, si poate nu doar pe mine :)

Asadar, intrebarea, insotita de niste musetel virtual, merge la:

- Irina
- florigalbene
- Adelina
- Herbine
- Kabea
- Anda
- MD
- Luminita 
- Laurita  - cu un blog nou-nout ,dar apreciat deja in blogosfera :)

14 comments:

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

HEY adriana ...chiar daca nu am primit musetelul virtual..poate alta data....ma bucur ca suntem pe aceeasi linie , intrucat si pe mine ma procupa ff mult acest subiect.O sa-ti spun ce folosesc eu acum: pt bebe -dero de la Earth Friendly products-am scris pe blog despre el, sapun baby de la Galador-e ff bun si cu siguranta merge si la adulti, eu m-am spalat de cateva ori pe fata cu el, sapun handmade de la Jovis cu miere, tot de la Jovis imi place si samponul solid-am scris si de ele...si ce-mi place mult mult este uleiul de migdale dulci, pe care-l numesc..multifunctional :).In casa geamurile,oglinzile aragazul, podeaua le sterg cu solutii facute de mine cu otet, lamaie, bicarbonat de sodiu, ulei esential de lavanda, apa....sper ca nu am uitat nimic..dar mai vorbim noi...o seara faina

Adriana spunea...

Laura, mersi mult de raspuns, imi place sa citesc ce mai folosesc si altii! Da, am mai citit la tine pe blog despre una alta de genul asta, mi se par utile informatiile :) Imi pare rau ca initial nu m-am gandit la tine cu musetelul, am scris postarea in graba si obosita fiind, dar eu chiar te rog sa-l preiei daca iti place, mi-e mi-ar face mare placere sa ajunga si la tine pe blog, tocmai pentru ca ai preocupari asemanatoare! Eu te trec pe lista chiar acum!

KaBea spunea...

Adi,multumesc frumos ca te-ai gandit si la mine.Imi place premiul tau si ma bucur tare mult ca ai schimbat intrebarea,fiind si eu un pic interesata.Am sa-l preiau cu mare drag.Pupici.

MD liniuta C spunea...

Awwww, multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Ma bucur mult daca ti-am fost de folos. :-*

Anonim spunea...

am raspuns si eu. multumesc mult de premiu :*

Luminița spunea...

Multumesc foarte mult, imi place grozav fotografia cu musetelul! Primesc cu drag si sunt onorata!

Anda spunea...

Adriana, multumesc pentru premiu.

Adelina spunea...

O să iau premiul şi-ţi şi răspund, dar numai după 14 feb. Că am aparatul foto împrumutat unui prieten plecat în Mexic. :) Şi nici n-am apucat să-mi leg calculatorul.. Te pup!

AlinaS. spunea...

Desi te urmaresc de ceva vreme nu cre dca am intrat sa ... comentez :). Voiam doar sa-ti spun ca imi place ceea ce faci tu aici, imi plac ideile tale de decoratiuni si nu numai. Felicitari!
P.S. M-am vazut in blogroll; multumesc; ma bucur ca iti place continutul blogului meu.
O zi frumoasa in continuare!

Adriana spunea...

alinutza, mersi de comentariu, nici eu nu am comentat la tine pana acum, dar tu ai spart gheata :) multumesc si pentru complimente, si mie imi place ce faci tu :)

Cristina+Alexia spunea...

Adriana, am primit şi eu, via Beatrice, floricica de la tine. Deşi nu sunt în target, am răspuns pt că Bea îmi e dragă şi pt că mi-a plăcut poza ta primăvăratică.

Adriana spunea...

Cristina, mersi pentru vizita :) ma bucur ca ti-a placut musetelul :) merg acum la tine sa citesc :)

Cristina+Alexia spunea...

Sper că-ţi place ce găseşti la mine! Ah, şi ţi-am postat sigla la mine, sper ca e ok

Adriana spunea...

Cristina, sigur ca e ok, ma bucur mult chiar :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails