Cutiuta pentru fotografii de primavara-Concurs

miercuri, februarie 16, 2011 Posted by Adriana

Am scris pe la inceputul lunii despre concursul organizat de Oana: Fereastra catre imaginatie, cu tema Primavara turcoaz.  De azi a inceput votul, tine pana pe 23 si daca dati click aici puteti vedea toate lucrarile participantilor, aranjate pe categorii. Daca se intampla cumva sa va placa a mea, puteti s-o votati printr-un comentariu la acea postare. Modalitatea de vot e foarte simpla dar are totusi niste reguli care trebuie respectate : " se voteaza un singur concurent (nu un concurent de la fiecare categorie) si o singura data, specificand numele, persoana votata, numele lucrarii acesteia si o adresa de email valabila. Votul sustinatorilor va fi transparent : se va face la comentarii, doar in cadrul postarii unde va sunt publicate lucrarile. Pentru cei care voteaza mai multi concurenti, votul va deveni nul."

Asta e lucrarea mea pentru concurs, o cutiuta realizata din carton si decorata in principal cu hartie. Cutiuta e pentru fotografiile pe care le voi face primavara asta, cele cu ghiocei, cu branduse, cu crengute inflorite, abia astept :) Dar cum, desi soare e, primavara inca nu e, am pus in cutiuta cateva fotografii de anul trecut, sa nu ramana goala cat timp asteapta :)

DSCF6076-mic


DSCF6081-mic


DSCF6065-mic


DSCF5982-550


DSCF5985-mic


Daca va place asadar cutia mea pentru fotografii, va reamintesc ca aici o puteti vota :) - bineinteles dupa ce va uitati mai intai la toate lucrarile, pentru ca e posibil sa va placa alta mai tare :)

Pana una alta, tare mai astept sa vina primavara si sa am de fotografiat floricele :) Am cumparat acum o saptamana o zambila in ghiveci, si desi a stat cateva zile fara apa azi am vazut ca a inflorit, de fapt m-a intampinat mirosul ei de cum am intrat in bucatarie :) Mi-e foarte draga :) Cred ca dintre toate florile de primavara, zambilele imi plac cel mai mult cum miros, cum arata imi plac lalelele :)
Cat despre branduse, imi place cum arata ele una langa alta pe un camp mov si luminat de soare, e mirific, am trecut de curand pe langa campul lor, dar nu erau , trebuie sa mai astept un pic pana se arata, cam prin aprilie cred... Si toate florile astea de primavara abia astept sa le fotografiez si apoi sa le pun la pastrare in cutiuta speciala :) Primavara totul e mai frumos, clar...

DSCF6014-550

7 comments:

Anonim spunea...

votat. imi place mult cutiuta ta.

Anda spunea...

Adriana, foarte frumoasa cutia ta!

nicoletag spunea...

Adriana, ca de obiecei frumoasa, simplu si curat lucrata, stilul tau.
Am votat-o cu drag.

Adriana spunea...

multumesc tare mult!

@irina_sweet_home spunea...

te-am votat si eu Adriana, imi place cutiuta, are culoarea mea preferata :)

Luminița spunea...

Vai...ce frumoasa este!!

Loredana spunea...

chiar ma intrebam cum se voteaza, ca nu intelegeam.
bafta multa sa ai!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails