Cutiuta decorata pentru Valentines Day

duminică, februarie 13, 2011 Posted by Adriana

E Ziua Indragostitilor azi. Din punct de vedere romantic, nu prea imi place ziua asta si toate obligatiile de a fi fericit drept azi si de a face un cadou cat mai direct proportional cu sentimentele tale. Pana anul asta parca simteam obligatia sa mi se para o zi deosebita, sa fac ceva special, dar acum am inteles cat de fortat e totul si de ce mai spun unii ca prefera dragostea simpla de fiecare zi, uneori mai speciala, alteori mai obisnuita, dar mereu sincera. Si eu prefer asta, clar. Si brusc am scapat de orice presiune. Din punct de vedere estetic insa, chiar imi place ziua asta si ce se invarte in jurul ei in luna februarie. Imi plac inimioarele, imi place rosul si rozul si combinatia lor cu albastru :) Imi plac toate ideile creative pentru cadouase mici sau felicitari. Imi plac decoratiile in culorile astea. Nu suport insa pernutele in forma de inimioare, cu "I love you" scris neglijent, cu animalute care se pupa si ursuleti cu zambet fortat si cu inimi in brate... am facut si eu cadouri din astea, dar de placut nu mi-au placut vreodata. De fapt nu prea imi plac cadourile cumparata "de-a gata", asta e :)

Pentru Scrapper in Romania am avut ca tema luna asta "Valentines in dungi" si pentru ca tot trebuia sa vin cu o idee pentru provocare, m-am gandit sa fie si ceva util pana la urma, sa pot face si cadou totusi. Si m-am hotarat sa decorez frumos o cutie mai veche si sa pun bomboane in ea, bomboanele chiar mi se par o idee buna de cadou, mai ales daca sunt facute chiar de tine sau daca sunt oferite intr-un mod mai creativ. Dupa ce se termina bomboanele (partea asta n-ar trebui sa dureze mult in mod normal...), cutia va ramane goala, logic, si voi putea face si pune in ea un mini-album cu noi noi, cu fotografii impreuna din ultima vreme. Imi plac la nebunie mini-albumele, apropo! E o modalitate asa de simpla si rapida sa faci ceva dragut cu niste poze, si idei sunt o multime: albumele pot fi mici sau mai mari, rotunde, in forma de floare, puse intr-o cutie, legate intr-un anumit fel, decorate minimalist sau foarte incarcate, etc.. Am facut mai multe mini-albume de-a lungul anilor si chiar sunt preferatele mele dintre toate creatiile! Chiar e placut sa ai asa ceva prin casa si sa le rasfoiesti din cand in cand, albumasele astea se invart de obicei in jurul unei teme, a unui subiect, si astfel iti amintesti de o perioada anume, de o sarbatoare, de o vacanta, de sentimentele fata de o persoana, etc. Deci, dupa cum spuneam, cutiuta mea decorata am considerat ca va fi foarte utila, atat ca si cadou pentru azi, cat si ca suport de album pentru mai tarziu :) Si chiar imi plac lucrurile utile, mi-e foarte greu sa fac ceva ce nu voi folosi.

val_dungi_colaj


Am inceput prin a face pe calculator doua layout-uri digitale, unul pentru capac si unul pentru laterala, le-am printat, am mai printat niste elemente suplimentare si am folosit ce mai aveam prin jur pentru a infrumuseta cutia: sclipici, flori, panglici, pix auriu, etc. Cutia a avut tot bomboane in ea, am cumparat-o cand am fost asta vara in Grecia, stiam ca imi va folosi la asa ceva :) De fapt am cumparat doua, am planuri si pentru cealalta :)


Va doresc asadar sa fiti iubiti astazi la fel de mult ca in restul anului, adica mult, mult, mult! :)

9 comments:

Maria si Matei spunea...

Adriana, e o creatie deosenita! ti-am "rasfoit" blogul si ma bucur ca te-am descoperit. Promit sa revin! ...sunt curioasa ce vei face cu cea de-a doua cutie!!

KaBea spunea...

Foarte faina a iesit cutia,imi place.Auzi?E ceva ce nu-mi place din ceea ce faci?Raspund tot eu,NU.
Sa ai o zi frumoasa nu trebuie sa faci ceva din ceea ce nu simti,cat despre estetic,chiar e frumos,in rest ne infrumusetam zilele singuri.Pupici.

corina spunea...

Adriana deosebita cutia ta si cu asta am spus totul despre lucrarile tale! O zi frumoasa!

oanamada spunea...

Adriana...azi e 14...ultima zi! N-am primit nimic!

Adriana spunea...

Maria, ma bucur ca ti-a placut blogul meu :) Ai si tu unul?

Bea, mersi, mersi, stiu ca tie iti place totul :)

corina, o zi frumoasa si tie, multumesc pentru vizita!

oana, stiu ca e ultima zi, sorry, lucrarea o am de sambata, dar am facut poze azi dimineata sa fie pe lumina, tocmai ti-am trimis si e-mailul :)

Anonim spunea...

foarte frumoasa cutia ta, precum si ideea. eu am facut crema de zahar ars in forma rotunda. presupun ca pricepe el despre ce e vorba, chiar daca am uitat sa cumpar forma speciala :D

Adriana spunea...

draguta idee, florigalbene, si noua ne place crema de zahar ars, dar n-am facut acasa pana acum, mi se pare complicat :)

Anonim spunea...

http://easypeasy.ro/2011/02/reteta-mamei-de-crema-de-zahar-ars/

Adriana spunea...

mersi de link , florigalbene, am sa ma uit :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails