Concurs Kabea

sâmbătă, februarie 26, 2011 Posted by Adriana

kabea


Pe ultima suta de metri ma inscriu si eu la concursul Kabea. Cerinta e sa scriu ce calitati mi-as dori sa aiba produsele de ingrijire naturale. Prima si cea mai importanta cerinta care imi trece prin cap la ora asta tarzie din noapte cand trebuie sa termin de scris aici si apoi sa fug sa fac dus cu un sapun cu miros de levantica, e ca produsele astea, orice ar fi, sapunuri, creme, balsamuri, sa aiba miros. Da, stiu ca e normal si de preferat sa nu miroase a chimicale toxice, dar totusi, un miros cat de discret e tot ce imi doresc. Si daca mai e si de flori, e perfect :) Pe mine cel putin mirosurile ma fac sa ma simt bine, ma ajuta sa trec dintr-o stare in alta, mi se lipesc senzatiile, emotiile, trairile de ele si ma trezesc peste cativa ani de exemplu ca imi amintesc de o persoana anume cand ma spal cu noul sapun cumparat ieri. Sunt un fel de legaturi magice, intre mirosuri si amintiri. Nu ma pot lipsi de ele. Iar daca tocmai produsele de ingrijire, folosite atat de frecvent, nu miros in nici un fel, se pierde o parte importanta a procesului astuia de ingrijire :)

Apoi, imi plac anumite ingrediente in mod special, sub forma de unturi, uleiuri, uleiuri esentiale, dupa caz: imi plac galbenelele, musetelul, levantica, roinita, untul de cacao, uleiul de migdale dulci. Imi mai plac sapunurile care au particule exfoliante, de exemplu fulgi de ovaz.  Imi plac si produsele care contin miere.

Cam asta ar fi. Sincer, deocamdata imi doresc sa experimentez, si as incerca orice produs din asta, cu orice variante de ingrediente. Chiar daca unele ingrediente se dovedesc ca nu-mi plac (cum ar fi scortisoara in sapunuri de exemplu), toate au proprietati speciale, si rau nu fac :) Asta daca nu e vorba de alergii, fireste.

Cealalta cerinta a concursului e sa dau leapsa asta mai departe la cel putin doua persoane din blogroll care ar putea fi interesate. Partea asta e un pic mai grea acum, pentru ca sunt convinsa ca cine este interesat a primit deja leapsa si a si raspuns, dar incerc oricum. Le dau asadar leapsa Adelinei si lui Ninu. Ii anut imediat si sper ca isi fac timp sa raspunda, daca sunt interesati :)

Draga Bea, multumesc pentru concurs si mult succes!

3 comments:

KaBea spunea...

Draga Adi iti multumesc si ma bucur ca ai dat curs invitatiei.Deocamdata nu am arome florale pentru ca nu am gasit,dar promit sa achizitionez si asa ceva.Te rog mult sa nu uiti sa te inscrii cu link-ul pe pagina de concurs http://sapunurikabea.blogspot.com/2011/02/concurs-kabea.html
Sa ai o zi frumoasa.

Loredana spunea...

foarte frumos ca ai zis ca exista o legatura magica intre mirosuri si amintiri. asa e, unl;e parfumuri ne trezesc amintiri pe care nici nu stiam ca le avem.

Adelina spunea...

Am preluat leapşa. Mai am una de la tine, n-am uitat. :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails