10 intr-o zi de marti. 22 februarie

marți, februarie 22, 2011 Posted by Adriana

Anul trecut, cine imi citea blogul pe atunci, cred ca a observat ca incercam sa fac un fel de "recapitulari" la sfarsitul fiecarei luni, in care raspundeam la cateva intrebari. Desi acum mi se pare si dragut si util sa recitesc, nu prea imi placea ideea de a tot raspunde la aceleasi intrebari, devenea plictisitor si parca neinteresant.

Pe de alta parte imi place sa intregistrez aici pe blog lucruri marunte, de zi de zi, care altfel ar fi uitate si care imi fac cu siguranta placere sa le citesc peste ceva timp, e si asta un rol al blogului, nu? Asadar m-am gandit ca un fel de compromis sunt postarile astea "Ten on tuesday" (am facut vreo cateva si anul trecut), in care intr-o zi de marti trebuie scrise 10 lucruri aleatorii din ultima vreme, pot sa fie despre ce s-a mai intamplat, despre ganduri, idei, despre fotografii, despre orice adica. Mult mai bine! Si cum nu-mi placea cum suna "ten on tuesday" - am cateodata o retinere fara de ce e in engleza-, m-am gandit sa transform expresia in "10 intr-o zi de marti". Evident, parca tot suna mai bine in engleza, are ritm si rima :), dar mie mi-e mai drag sa fie in romana acum, si asa ramane :) Asta ca o scurta explicatie a posturilor astea de marti si poate vrea cineva chiar sa preia ideea, nu ma supar :)

Asadar:

1. Azi am primit primul martisor pe anul asta. Mie chiar imi plac martisoarele. Am o multime de amintiri legate de ele. Daca mai sunt facute si de mana, perfect :) Martisorul a venit de la Vero in urma unui swap organizat pe forumul very-scrap (un forum plin de activitate, apropo), iar cand Vero are sa primeasca si ea martisorul de la mine, am sa va arat ce i-am trimis si eu. Pana atunci trebuie sa fie surpriza :)

DSCF6327-mic


DSCF6333-550


2. Dintre toate felurile de flori de primavara pe care le astept cu drag (ghiocei, branduse, lalele, narcise...), deocamdata pot sa ma bucur de mirosul unic al zambilelor, miros care mie imi aminteste de o primavara de acum vreo 10 ani, deci chiar unic... Am o zambila mov la mine acasa si una roz foarte pal locuieste de ceva timp in geamul de la bucataria alor mei. A mea aia mov miroase mult mai puternic, dar o vad mult mai rar , pe cand asta roz e mai timiduta dar incredibil de dragalasa :) Mai ales cum sta ea asa la fereastra, ea floare de primavara, si priveste cum ninge cu fulgi mari si pufosi de cateva zile :)

zambiluta-550

3. Acum legatura dintre punctele 1 si 2 :) Zambiluta asta roz si delicata a indragit din prima clipa florile cu mov de pe felicitarea proaspat primita si s-au imprietenit foarte tare deja :) Chiar se tin de "manute" (tulpinute) ca orice BFFF (adica Best Friends Forever Floricele -cateodata fara engleza nu se poate totusi):)

DSCF6353-550


4. Daca tot vorbeam de cadouri, sa va arat si ce pachet plin cu lucrusoare pentru scrapbooking am primit eu zilele trecute :) E un premiu castigat la un concurs tot pe forumul Very-Scrap (ziceam eu ca e plin de activitate...) si vine de la Nina. Cum n-am avut niciodata atatea chestii pentru scrapbooking, va dati seama ca sunt foarte incantata :)

DSCF6175-500


5. Ce trebuie cel mai tare sa fac acum sunt felicitari si postere pentru 8 Martie :) E iarasi perioada aia a anului, de sfarsit de februarie, cand toti asteapta deja numai venirea primaverii...

DSCF6094-550


6. Din pacate, exact in perioada asta a anului, plina de speranta pentru o noua primavara si de promisiuni de floricele colorate, acum doi ani pe 22 februarie, am ramas fara bunicutu... Era o zi exact cum e azi, o zi cu ger dar cu lumina, cu zapada curata si pufoasa... Inca e ca un vis si inca astept sa intre in camera mea sa se mire de cat de frumos ies felicitarile pentru 8 Martie si de cat de dragalasi sunt copilasii... Inca ii simt entuziasmul si bucuria pura cand ne facea cadouri si surprize de 1 si 8 martie si cu siguranta am sa le simt mereu. Iubea primavara, iubea natura, iubea lucrurile simple, dar facute cu drag.

SV300167_2-500


7. Dupa cum scriam, e foarte iarna pe aici, ninge cu fulgi mari de ceva timp. Winter Wonderland. Fotografie prin geamul de la bucatarie, acolo unde locuieste zambiluta.

iarna-500


8. Pisoiul nostru joaca Spyro. Adica Emi misca dragonasul iar el sare la televizor cu labutele intinse si cu ochii mari :) E prea mare tentatia, atatea chestii zburatoare pe acolo... Cand vede ca Emi pregateste Playstation-ul, orice ar face, se pregateste in fata ecranului si asteapta :) Cu asta n-am nici o fotografie, pentru ca Emi tocmai l-a dat afara :)

9. In ultima vreme cred ca am mancat un Pomelo pe zi, in fiecare zi :)

10. Am primit si un premiu, de la Luminita, dar n-am sa il preiau chiar cu toate regulile, pentru ca l-am mai primit de cateva ori :) Oricum, Luminita multumesc mult ca te-ai gandit la mine! Si mie imi place sa iti citesc blogul :)

colorful_cupcake-1557[1]

9 comments:

Luminița spunea...

Si eu ma innebunesc dupa zambile, abia astept primavara! Te pup

Adriana spunea...

Da, sunt teribile zambilele :) Astept si eu primavara, evident, dar ma bucur si de ultimile ninsori :)

ina spunea...

E interesant acest 10 intr-o zi de marti.
Faine poze mai faci! (Rimeaza cumva?)

Loredana spunea...

Imi pare rau pentru bunicul tau.
Sper sa ai o primavara la fel de frumoasa ca si sufletul tau!
numai bine!

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

Numai bine...parca a venit putin si la mine din mirosul zambilutei roz...caci aia imi place....imi pare rau pt bunicul tau:(



cele bune

Ninulescu spunea...

Zambilele imi plac si mie tare, tare mult, sant florile mele preferate.
Frumos tare martisorul tau, intru-n timp si eu am avut dorinta asta de a produce martisoare ... dar apoi m-am reprofilat :)
Si din surse care vor sa isi pastreze anonimatul tocmai am aflat astazi ca Primavara va sosii in cateva zile :))) asta de veste buna :) !

Adriana spunea...

multumesc pentru mesaje :) si ninu, multumesc si pentru vestile secrete, suna bine :) fotografii cu zambiluta roz am sa mai pun in curand, ca am multe :)

Anonim spunea...

Cata sensibilitate...m-ai impresionat profund...felicitari pentru ceea ce faci...si eu am pasiuni propiate de ale tale...inca odata felicitari...cat despre bunicutul, ce sa iti spun, stiu cum e, si eu mi-am pierdut o parte din mine odata cu disparitia bunicului meu pe care ii iubesc enorm..
Oricum,te astept pe www.euphoria-libra.blogspot.com unde sper sa gasesti articole interesante si pe www.libracraft.blogspot.com , tocmai pt ca esti o persoana sensibila, deosebita

cridiana spunea...

Ti-am descoperit blogul recent si-mi plac foarte mult pozele tale! Felicitari pentru ceea ce faci!
Ai un tag la mine pe blog: http://cridiana-origami.blogspot.com/p/tags.html

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails