Calendare cu flori - Cadou

vineri, ianuarie 21, 2011 Posted by Adriana

Am scris acum cateva zile pe blog ca vreau sa fac un calendar pentru bunica lui Liviu, doar cu fotografii cu flori, facute de mine in 2010. Ei bine, calendarele ( pentru ca am facut doua variante pana la urma, unul de perete si unul de birou) sunt gata de ceva timp, unul de perete deja inveseleste si bucataria alor mei, si ce m-am gandit eu azi? Sa vi le ofer si voua, daca va plac :)

Nu am pretentia ca fotografiile mele sunt foarte reusite, din contra, am experimentat si am invatat mult anul trecut. Si chiar imi doresc un alt aparat de fotografiat. Dar pana atunci eu chiar sunt multumita de cum au iesit calendarele acestea :) Mai mult, fiecare fotografie imi aminteste de ceva special de anul trecut: unele dintre flori sunt de la casatoria noastra din august, altele chiar au facut parte din buchet, pe unele le-am fotografiat in drum spre Grecia, altele au fost niste flori de camp pe o masuta in Sighisoara unde am mancat pizza asta vara ...

Daca va plac si voua si le vreti, tot ce trebuie sa faceti e sa mergeti aici pentru a le descarca (doua arhive cu imagini jpg - cate una pentru fiecare varianta de calendar) si apoi sa le printati pe carton sau pe hartie fotografica A4.


Calendarul mic are dimensiuni potrivite pentru a fi pus intr-o carcasa de CD (un suport perfect pentru un calendar de birou). Dar se mai poate folosi in multe feluri, creativitate sa aveti :) Eu am de gand sa lipesc banda magnetica pe spatele fiecarei luni  si sa aranjez foitele una langa alta pe frigider, astfel incat sa formeze una calendar mare, mereu la indemana in bucatarie. Am sa fotografiez cand e gata :)

preview_sh


4+sh


5+sh


3+sh


1+sh


Calendarul de perete poate fi indosariat (legat cu arcuri) sau pur si simplu se poate perfora fiecare foaie separat in partea de sus (la mijloc, pentru a sta drept) si se poate agata de un cui pe perete. Eu asa am facut cu calendarul din bucatarie de la ai mei si arata multumitor :)

calendar_flori_sh


ian_feb


mai_iun


Mai multe imagini cu calendarele gasiti pe Clipe Frumoase daca va intereseaza.

2+sh

13 comments:

Ina Todoran spunea...

pozele sunt geniale, ce tot vorbesti?! Bravo, f frumoase!

Adriana spunea...

awwww, Ina, mersi :)

Roxana şi Eliza spunea...

Minunate fotografiile! Felicitari pentru atatea idei de suflet! Te imbratisam, ne-ai umplut casa cu miros de flori:)!

Adriana spunea...

Roxana, multumesc mult :) Si mie tare mi-e dor sa apara floricelele de primavara, sa le pun prin casa si sa miroase frumos... pana atunci merg si fotografiile :)

kiddo spunea...

Wow! Foarte frumoase pozele! Si calendarele sunt de foarte mare efect! Mi s-a facut dor de primavara :)

Adriana spunea...

kiddo, multumesc :) si mie mi-e dor de primavara :)

KaBea spunea...

Sunt superbe,imi plac tare mult.Bravo.
Vezi ca ai ceva la mine pe blog http://coltpestritkabea.blogspot.com/2011/01/blog-de-blog.html,in cazul in care nu ai vazut.Pup.

Adriana spunea...

Bea, ma bucur ca-ti plac :) Chiar nu am vazut ce am la tine pe blog, dar ma uit imediat :)

nicoletag spunea...

Multumim pentru flori, sunt superbe... ca tot ce iese din mainile tale!!!
Calendarul pe care l-am primit de la tine, cu copiii, a fost de mare efect, au primit bunicii in exemplar (prin posta, ca dar de Mos Craciun), au primit si nasii un exemplar, avem si noi unul. Sunt de mare efect, sigur imi voi printa unul cu flori pentru birou.
Acum, eu am o intrebare: tu ce imprimanta folosesti?suntem in cautare de imprimanta si nu stiu ce sa iau, sa scoata bine si imagini dar si text. inca caut, asa ca orice informatie e binevenita.

Adriana spunea...

nicoleta, ce ma bucur ca v-a fost de folos calendarul si ca iti place si asa cu flori :) in ce priveste imprimanta, noi avem mai multe (s-au adunat de-a lungul timpului), pentru diferite scopuri. calendarele, felicitarile de pe Clipe Frumoase sunt imprimate la o imprimanta mare laser, ca sa nu se decoloreze in timp, dar pentru o utilizare acasa, imprimantele Canon mi se par cele mai ok, rezervoarele se pot reumple cu cerneala, calitatea e absolut perfecta, sunt usor de utilizat (eu acum am un IP 4700, dar sunt multe variante bune- in general pentru o calitate mai mare a printurii sunt de evitat cele multifunctionale, si cu scaner si copiator, dar daca asta nu e asa important, sunt ok si ele). mai un sfat, eu as evita imprimantele Epson, nu sunt foarte user-friendly, parerea mea, desi ca si calitate sunt foarte bune :) sper sa va descurcati :)

nicoletag spunea...

Tot la un Canon m-am gandit si eu (IP4850) dar mai studiem piata. Eu vreau pentru scris (proiecte de scoala, etc, ce mai folosesc scolarii mici) dar sa pot scoate si o poza din cand in cand, un element scrap, de exemplu calendarul de la tine, chestii casnice, ca sa zic asa. Si nici consumabilele sa nu fie scumpe.
Multumesc pentru sfat.
A, sper sa nu fie tardiv.... La multi ani! multi si frumosi alaturi de oamenii dragi tie!!!!!!! O mie de pupicei.

Adriana spunea...

mersi si pentru urari nicoleta, niciodata nu e tarziu cand traiesti dupa sloganul "Fiecare zi e a ta" :) -asa ca mine :) eu cred ca imprimanta ar fi potrivita pentru ce o vrei tu, ramane sa va hotarati voi :)

oanamada spunea...

Buna,
Am dat drumul la concurs! Te astept! :D

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails