IPC: Calendarul meu de advent

joi, decembrie 16, 2010 Posted by Adriana

Calendarul meu de advent avea pana ieri o micuta problema. Nu era de gasit! L-am cautat prin toate cutiutele posibile (pentru ca parca ma vedeam cum l-am pus anul trecut intr-o cutiuta cand i-a trecut vremea), printre ornamentele din cutii, prin dulapuri si hartii, pe oriunde. M-am fost resemnat ca nu mai e, si aveam si planuri sa fac altul, unul simplu si rapid (poate il si fac, numai sa gasesc niste hartie foto mata, ca pur si simplu nu e timp de mers la cumparaturi...). Ieri faceam curat in bucatarie si cand sa arunc o cutie goala de ceai pe care scria Lipton, parca am auzit ceva zornaind in ea. O deschid, si ce sa vezi? Exact imaginea pe care o aveam in cap de anul trecut, de cand am impachetat calendarul si am inchis cutia, el era :) L-am agatat fericita, exact la timp, pentru ca, am mai scris asta, calendarul meu incepe oricum de pe 17 decembrie, e doar pentru ultimele zile inainte de Craciun. Mi-a placut mult ideea asta anul trecut, de a folosi taguri in felul asta.

Deci, asta e (fotografiile sunt de anul trecut-de pe 20 dupa cate se pare-, ca acum n-am aparatul la mine, dar tot asa arata, exact ):

advent4-sh


advent3-sh2



advent2-sh


advent1-sh


advent5-sh


Ideea e foarte simpla: pe o panglica portocalie (calendarul e agatat in bucatarie, deasupra coltarului de la masa, alt loc de agatat pur si simplu n-am gasit, poate si din cauza lipsei mobilei din restul apartamentului :), deci, bucataria e pe portocaliu si trebuia sa semene), pe o panglica portocalie asadar, am agatat cu agatatori argintii pentru globuri 9 taguri create pe calculator, printate si decupate. Pe fiecare tag e cate o litera, toate literele formand cuvantul CHRISTMAS (e mai lung decat CRACIUN), si cate o cifra, de la 17 pana la 25. In fiecare zi care trece dupa 17, trebuie agatat un micut ornament de lemn, tot cu ajutorul unei agatatori de genul asta, gaurile de jos fiind deja facute. In mijlocul ghirlandei asteia am agatat un ingeras in culori asortate si care tine si el o steluta in manuta :) Cam asta e, simplu si ... parca natural asa. Nu sunt dulciuri implicate sau alte surprizute, dar noi suntem mari, calendarul arata pur si simplu doar trecerea zilelor.

Ieri am decorat cat de cat apartamentul, mai am una alta de terminat, cand recuperez aparatul abia astept sa fac niste fotografii :)

idei_Craciun

4 comments:

@irina_sweet_home spunea...

ce frumusel e!si bucataria voastra pare foarte primitoare :)

Anda spunea...

Foarte frumos! Si calendarul si in bucatarie :)

Anonim spunea...

buna adriana,pe blogul meu in partea dreapta normal ar fi trebuit sa apara noul tau proiect,am copiat codul pt banner l-am adaugat si nu apare.m-am chinuit foarte mult..nu stiu ce are.da-mi o sugestie :)

Adriana spunea...

da, am incercat sa fac bucataria cat mai primitoare :)

ramona, e posibil sa fi fost ceva gresit la codul pe care l-am dat eu pe site. mai sus, la "logo" am pus alt cod pentru bannerul Clipe Frumoase (pentru ca aici in comentariu nu ma lasa sa-l introduc), incearca-l te rog pe acela, sa vedem daca merge...
multumesc mult de sustinere :) astept un e-mail cu fotografia pentru felicitarea de Craciun, da? :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails