IPC: Borcanase decorate

duminică, decembrie 05, 2010 Posted by Adriana

IPC vine de la Idei pentru Craciun, in caz ca va intrebati, se lungeau titlurile prea mult, asa incat m-am gandit sa prescurtez partea asta :)

Daca va place sa mesteriti cate ceva, poate v-ati dat seama ca darurile facute de mana, handmade, sunt , in general, foarte apreciate de cei care le primesc. E si logic, pentru ca sunt facute cu grija si iubire, special pentru cineva anume. Un cadou handmade poate sa fie impletit, crosetat, cusut, lipit, decupat, modelat, timp sa fie, ca idei sunt destule. Imi aminteam zilele trecute o intamplare de cand eram foarte mica,poate aveam 3-4 ani, iar sora mea cu 2 mai putini si am vazut-o pe mama (sau pe bunica, sincer nu-mi amintesc exact pe cine) ascunzand foarte repede niste andrele si un ghem, din care era clar ca impletea o bluzita mica, se distingea forma deja. Probabil ca am fost vazut deja mai mult decat trebuia, asa incat mama mi-a spus ca impleteste o bluzita pentru Iulia -sora mea- pentru ca Mos Craciun e tare ocupat si a rugat-o pe ea sa il ajute cu cadoul asta. Culmea e ca atunci nu m-am intrebat daca Mos Craciun, in caz ca ar avea timp, impleteste, in fine, mie mi s-a parut o idee buna, si n-am avut nici o indoiala ca bluzita e totusi de la Mos Craciun cand am vazut-o sub brad :) Erau niste vremuri mai grele atunci, si cadourile facute de mana erau probabil mai mult o necesitate, dar era dragut...

cocoa_jar_margini


Cum spuneam, cadourile facute de mana pot sa fie foarte diverse. O idee buna si foarte rapida e sa decoram ceva deja existent si sa-l folosim pentru un alt scop (un recipient de la ceva vechi, ca si ambalaj pentru ceva nou, de exemplu). Asa e si borcanasul meu, in care nu mai stiu ce a fost, dar pe care l-am decorat special pentru a "adaposti" cacao. Cui nu i-ar placea ca si cadou de sarbatori un borcan intreg de cacao, din aceea cu care te incalzesti in serile friguroase? Lui Emi stiu ca i-a placut (eu nu l-am facut special pentru un cadou, ci pentru ultima provocare Scrapper in Romania si a ajuns imediat la Emi), si el se incalzeste cu continutul nu numai seara, dar cateodata si de trei ori pe zi, asa de mult ii place cacaoa :)

cocoa_jar_colaj_margini


Un borcanas asa decorat poate fi folosit ca si recipient pentru diferite cadouase acum de sarbatori (pentru prajiturele, bomboane, premixuri homemade pentru cupcakes, etc). Orice cadou devine mai special daca avem grija la ambalaj, iar daca ambalajul in sine poate deveni obiect decorativ, e si mai bine :)

idei_Craciun

3 comments:

Loredana spunea...

este o idee formidabila!
foarte dragut ti-a iesit!
mi se pare un cadou perfect!

KaBea spunea...

Am mai vrut de cateva ori sa scriu si n-am reusit.Imi plac borcanele,in special floarea de pe capac este foarte reusita.A venit mosul?Eu stiu ca ai fost cuminte.Pupici.

Adriana spunea...

Ma bucur ca-ti place Loredana!

Da, Bea, a venit mosul dar nu cu asa multe cadouri ca la Karina :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails