Baietel la furat cirese. Cam necoapte.

joi, mai 27, 2010 Posted by Adriana



Emi acum vreo doua ore. Eu tocmai eram pe afara si fotografiam niste flori mov, aparatul era pe manual si white balance-ul a ramas setat gresit, si a fost destul de greu de corectat, sa n-aiba fata spre albastru-mov, unele poze le-am lasat asa pana la urma. Imi place ce a iesit, oricum. Mai ales ca Emi n-a stat deloc la pozat, n-avea timp, toate sunt instantanee :)



Privire de ansamblu asupra locului faptei :)

5 comments:

Ina Todoran spunea...

eheeee, asa ma cocotam si eu in ciresi :)) Chiar azi ma gandeam sa dau o raita pana la bunicul, sa ma mai urc o data in copac. Sa vad - am imbatranit ori ba? :P
Frumoase poze, ca de obicei! te pup!

Adriana spunea...

mersi Ina, ma bucur ca-ti plac pozele :) Sper sa apuci sa mergi pe la bunicul tau, si sa faci poze dragute :)

iulia spunea...

chiar am uitat aseara sa-ti spun k emi arata bine cu parul asa,si are niste figuri !abia astept sa vin acasa sa imi faci si mie niste poze in gradina:))chiar mi-e dor de ciresul nostru!

Adriana spunea...

da, i-a mai crescut parul lui Emi (dar trebuie sa-i mai creasca pana sa il tunda Alina) si ii sta mai bine oricum. O profesoara de-a lui chiar i-a spus ca e foarte frumusel tuns asa :) Nu stiu daca mai sunt cirese cand vii tu (de fapt sigur nu sunt), dar poze iti fac :)

Monica spunea...

multumesc mult pentru mesajul tau, m-a bucurat foarte mult si ma bucur ca unele dintre cuvintele mele te ajuta....


Ps. si tu ai un blog cu poze frumoase, dar mai ales creatiile tale sunt superbe....mai ales ca eu sunt inebunita dupa lucruri facute din manute si creativitate....si culoare...si dragosteeeeee:)

>:d< sa ne auzim cu bine:):*

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails