Amintiri despre un picnic

duminică, mai 23, 2010 Posted by Adriana

Astazi a fost 22 mai (nu mai e deja, ca scriu dupa 12 noaptea). Anul trecut pe vremea asta eram in spital, ajunsesem acolo la o consultatie, si doctorul m-a oprit pentru operatie...asa, pe nepregatite, pentru ca era prea urgent sa ma astept pana luni, era vineri. Si am ramas la operatie. Nu am reusit sa realizez ce are sa se intample. Stateam si asteptam ora stabilita si ma tot uitam la burta mea si ma gandeam ca nu are sa fie mare lucru, o taietura acolo, care are sa se vindece si atat. Nu stiam nimic din ce avea sa urmeze, luni de zile, cu consecinte pana acum, si mai ales , cu consecinte pentru toata viata... Dar atunci nu stiam.


Ma bucur foarte tare ca a trecut un an, de parca cine stie ce lucruri bune s-ar intampla de acum, daca a trecut perioada asta :) Tot ce as vrea sa se intample e sa fie totul (cat se mai poate) ca inainte...

Ce faceam anul trecut inainte de operatie? Pai, chestii obisnuite, pe care probabil nu le pretuiam suficient. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc din perioada aia e ca am fost cu Liviu la un picnic. Era 17 mai, duminica. O zi foarte frumoasa, nu ca acum in mai, plin de ploi si de cer innorat. Si ne-am pregatit sa mergem la un picnic. A fost foarte dragut (desi deja aveam, de o perioada, tot felul de dureri ciudate care nu treceau cu nici un tratament). Am luat o fata de masa cu patratele galbene, mi s-a parut vesel si potrivit.



Am pregatit multe lucruri: briose cu portocale, briose sarate, crispy strips, cartofi copti si sos de iaurt, rosii umplute cu urda la cuptor si mere.






Liviu s-a jucat cu elicopterasele pe care i le-am fost facut eu cadou de Craciun:



Ne-am plimbat, am cercetat, am facut poze dragute (chiar daca majoritatea pline de umbre din cauza soarelui puternic):





Am stat amandoi, am vorbit, ne-am prostit, am ras si ne-am simtit bine:






Locul unde am fost e deosebit, in mijlocul padurii, plin de culoare si de viata:



Ideea e ca... vreau sa fie, acum dupa un an, asa cum era atunci, tot ce a fost intrerupt vreau sa continue, vreau sa ma trezesc maine intr-un 23 mai normal, in care consecintele operatiei sa conteze foarte putin. Nu vreau sa ma intorc in timp, ca sa fiu iarasi acolo, vreau sa vina timpul frumos la mine si sa ramana pentru multa vreme. Vreau sa mergem iarasi la picnic si sa continuam primavara asta destul de trista cu o vara superba.

8 comments:

Unknown spunea...

No, sanatate multa, ajuta Dumnezeu! POzele sunt superbe. A inteles ca ai un aparat Fujifilm. Si al meu e tot asa, F1000, cred ca al tau e ceva mai avansat. Cum sunt obsedata de fotografii, la urmatoarea tura imi cumpar ceva scump, un aparat cat mai profesional. Pana atunci Fuji al meu isi face treaba destul de bine. Am vazut ca te chinuiai cu facututl de coloane si template-ul, ai descoperit Blogger draftul, nu? Face multe in locul tau.

catalina stanescu spunea...

arata bine blogul, adriana; am trecut cu placere prin amintirile tale, dar ce sa zic...cu tristete in acelasi timp, ce probleme ai avut?

Movi - 4Suceava spunea...

pff dupa atatea zile de ploaie numai bine vine si cheful de gratarele la iarba verde! :)

Ceapros spunea...

vreau si eu la picnic

Adriana spunea...

Laura, mersi de urari. Da, un Fuji am, si eu imi doresc unul mai avansat data viitoare, stiu si care deja (ultimul de la Fuji), dar a fost lansat in aprilie abia si e inca destul de scump... oricum, pozele de la picnic mi se pare ca au fost facut cu celalalt aparat al meu, un sony mic, pe care nu-l prea mai folosesc, e mai mult pe la fratiorul meu :)

Da, stiu blogger draftul, dar blogul meu nu l-am facut acolo, ma chinuiam ce-i drept cu el (pentru ca nu se vedea la fel in Internet Explorer ca in Firefox), dar l-am facut eu singura, din cod, am avut multe de invatat, si pana la urma mi-a reusit :) Asa vreau sa ramana, acum sunt multumita :) Nu am folosit blogger draftul pentru ca am vrut sa pastrez tema mea veche si doar s-o adaptez sa aiba trei coloane, in draft trebuie sa alegi o tema de acolo si apoi poti alege fundaluri, etc, dar eu ma atasasem de tema mea :)

Adriana spunea...

Elena, ma bucur ca-ti place blogul :) In sfarsit m-am hotarat si eu cum vreau sa arate :) Am avut niste probleme ginecologice, dar, cum spuneam, a trecut un an si de acum sigur are sa fie mai bine :)

Adriana spunea...

Movi, Ceapros, pai iarba verde va asteapta :)

Aniela spunea...

Adriana, multa sanatate si Doamne ajuta in tot ce iti propui! Cu drag, :-)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails