23 saptamani

vineri, iulie 29, 2011 Posted by Adriana







6 comments:

Cristina spunea...

Arati superb, mamico! Dumnezeu sa iti daruiasca o sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de o vara frumoasa! Te sarut de aici, de prin apropiere.

Adelina spunea...

Salut! Ştii că-ţi spuneam, la un moment dat, de o prietenă de care nu dau de ani de zile...? M-a sunat săptămâna aceasta şi acum vorbim pe net, deşi nu mai e ca-n trecut.. Oricum, ţi-am promis atunci că o să te anunţ. Am vrut să-ţi trimit email, dar nici eu nu prea simt nevoia de net de când sunt însărcinată. Te pup şi mă bucur să văd că şi burtica ta e bine! :)

Adriana spunea...

Cristina, multumesc mult :)

Adriana spunea...

Adelina, iti vine sa crezi ca si prietena mea cu care n-am mai vorbit de ceva ani mi-a scris tot saptamana asta? Nu mi-a venit sa cred...deocamdata tot recitesc mesajul, stiu ca ar trebui sa raspund, dar parca inca sunt uimita :) Stiu ca nu mai are cum sa fie ca in trecut, dar...presupun ca e frumos de pastrat legatura totusi. Mersi ca n-ai uitat :) Da, burtica mea e bine, creste :)

Adelina spunea...

Adi, ce coincidenţă! :) Prietena mea m-a sunat într-o zi importantă, am fost uimită şi eu atunci. Mai ales că m-am gândit mult la ea în ultima vreme. E frumos de păstrat legătura, măcar pt. nostalgii.. Eu zic să-i răspunzi. Te pup şi toate cele bune!

Mirela spunea...

lovely!DCumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si micuta ta:D

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails