Cadouri de Craciun: recipiente decorate

luni, ianuarie 10, 2011 Posted by Adriana

Anul acesta n-am facut prea multe cadouri eu singura, cred ca am preferat sa folosesc timpul pentru decorat mai degraba, si a fost foarte bine asa. N-am facut nici macar felicitari (adica am facut doar una, dar n-am vrut sa "favorizez" pe cineva), dar oricum nu cred ca le-a simtit cineva lipsa... Din pacate felicitarile nu sunt o parte importante din cadouri aici la noi... Desi pe cele pe care le-am primit eu de-a lungul timpului (mai ales de la bunicu), le pastrez cu mare drag, sunt cumva mai de pret decat orice cadou pe care l-au insotit la un moment dat, pentru ca respectivul cadou ori s-a consumat, ori s-a invechit, ori a disparut intr-un mod sau altul (mai ales din memorie), in timp ce felicitarile au ramas tot asa, speciale si scrise de mana. Apasat si cu pix negru, cele de la bunicu...

Am facut insa cateva ambalaje mai dragute pentru chestii mici de dat cadou, mai exact am decorat doua cutii in care fusesera ornamente de Craciun si doua borcanase gasite cu greu in spatele altor chestii pe raft la magazin.  Ce frumos ar fi sa se gaseasca mai usor un pic borcanase de toate felurile, formele si marimile (si culorile), potrivite pentru infrumusetat si pentru pus cadouase bune de mancat in ele! Sau nu stiu eu sa le gasesc?

Una din cutii a "adapostit" bombonele M&M verzi si rosii, si are un mesaj clar (Exista Mos Craciun!) pentru cineva anume care se cam indoieste :) :

6-sh


5-sh


In cealalta cutie am grupat un sapun si un balsam de buze, amandoua homemade (dar nu de mine, ca eu nu ma pricep la din astea :) )

4-sh


Borcanasele (pentru care m-am inspirat de la propriul meu borcanas decorat pe care vi l-am mai aratat - interesant cand se intampla asta!) le-am decorat pentru sora mea, in unul am pus cappuccino super bun cu scortisoara cred..., iar in altul ceai de fructe de padure care miroase incredibil! Borcanasele au facut parte dintr-un cadou mai complex de obiecte folositoare la micul dejun (o carte dragalasa cu retete, un set cu canita, strecuratoare, tavita, un prosopel, un sapun sub forma de briosa, chestii de astea). Se pare ca a fost un cadou apreciat, cred ca asa se intampla cand faci cadou ceva ce ti-ar place si tie sa primesti :)

2-sh


1-sh


3-sh

5 comments:

Emilia spunea...

Adriana, m-ai dat gata cu borcanasele tale! Sunt tare frumoase! Si sa stii ca ai dreptate, nu gasesti borcanase intreresante de cumparat...eu am ajuns sa cumpar un anumit produs numai pentru ca mi-a placut borcanasu'(un anumit tip de mustar), inca nu a ajuns la rand la decorat, dar o sa vi le arat(am cumparat 2)! Nebunii de handmade!!!

Unknown spunea...

Ce dragute sunt!:))

KaBea spunea...

Foarte reusite,imi plac mult.Dar unde ai gasit cutiile?Pupici.

Loredana spunea...

superbe, ca intotdeauna! foarte inspirata ai fost.

Unknown spunea...

neat! de revista! muah!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails