Primul cadou de Craciun

luni, decembrie 06, 2010 Posted by Adriana

Azi am primit prin posta primul cadou de Craciun de anul acesta, de la Vicky, in urma unui SWAP organizat pe forumul de scrapbooking very-scrap.

Cadoul e superb, ce mai! Are o schema de culori care imi e tare draga, rosu si auriu (parca totusi imi plac culorile mai traditionaliste pentu Craciun) si a venit impachetat superb! Mie de felul meu imi plac tare mult cutiile, cutiutele, si acum am primit doua! Una mai mare in care era pus totul, decorata tare dragut (inclusiv o litera A e pe acolo-ce-mi place chestia asta!), si una mai mica, decorata prin tehnica servetelului, si cu un om de zapada pe capac. Ador oamenii de zapada! In cutia mai mica am gasit praline belgiene :) Alaturi de cutiute am mai primit si o felicitare intr-un plic, superbe amandoua. Ce imi place la cadoul asta mai ales e ca se simte ca a fost facut cu grija, drag si pasiune, ca orice cadou handmade (asa cum scriam ieri aici pe blog). Si azi am primit eu un astfel de cadou! Cadourile astea chiar sunt speciale, tocmai am simtit eu asta, pe pielea mea :)

Toate lucrusoarele primite sunt lucrate cu atentie si sunt pline de detalii de toate felurile, nu stiu cat se vede in fotografii, mai ales ca sunt facute in lumina artificiala, dar le pun sa le vedeti :)

cadou1_sh


cadou3_sh


cadou2_sh


cadou6_sh


cadou4_sh


cadou5_sh


Si eu i-am trimis un cadou lui vicky, dupa ce il primeste am sa pun poze si aici, sper sa-i placa si ei la fel de mult cum mi-a placut mie ce mi-a trimis ea!

Intre timp a venit si Mos Nicolae la noi, asa cum am citit pe bloguri ca a venit si pe la voi, si am adus din pod si decoratiunile de Craciun (anul trecut tot de Mos Nicolae le-am adus, poate incepem o traditie), sa le sortam si sa le pregatim pentru perioada care urmeaza. O zi de inceput de decembrie superba!

cola_mos_sh

4 comments:

very-scrap spunea...

Draga Adriana,

iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase, ma bucur din inima ca ti-a placut cadoul meu ... si mai ales ca a fost primul pe anul acesta :) .
sunt fericita ca ai simtit pasiunea ce-am pus-o cand am facut aceste lucruri si asta ma maguleste , chiar. Nu uita sa pui cadoul meu sub bradut de Craciun :)

te imbratisez cu drag , vicky

KaBea spunea...

Foarte frumos cadoul primit si ma bucur ca te-a vizitat si pe tine mosul.Acum de,Karina este mai mica ,iar mosul este mai darnic cu cei mici.Sa te bucuri de cadouri si de perioada aceasta frumoasa si magica.Pupici.

very-scrap spunea...

adriana, am primit cadoul de la tine. .yoooopiiii
este superb si-ti multumesc din suflet ... iti doresc di ntoata inima un Craciun fericit!
cu drag,
vicky

Adriana spunea...

vicky, ce ma bucur ca l-ai primit, ca ma ingrijoram de acuma ca nu ajunge! Craciun Fericit si tie!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails