Aproape primavara

sâmbătă, februarie 27, 2010 Posted by Adriana

Sunt convinsa ca in perioada asta toti ne gandim la primavara. Mai e doar o singura zi din februarie. Apoi... 1 martie, 8 martie, date dragute, zile dragute, poate soare, ghiocei, zambile parfumate, temperaturi mai ridicate, ce mai , suna bine de tot... si mai e asa putin pana atunci... Pana una alta, ieri n-am mai avut rabdare sa vad primavara pe geam si m-am gandit sa vad ce kituri de scrapbooking noi si primavaratice au mai aparut in ultima vreme. Pana la urma am cumparat doua, unul cu ghiocei dragalasi si altul despre bebelusi (asta n-are treaba cu primavara, dar era un kit asa de gingas si delicat....).
Si culmea ca am avut azi timp si inspiratie sa fac si o pagina folosind elemente din ambele kituri, o pagina despre primavara trecuta... Se pare ca tot folosesc poze din ziua aia in ultima vreme :)Pagina am facut-o anume pentru prima provocare de scrapbooking digital de pe VeryScrap (mai multe detalii pe forum, dar pentru a vizualiza subiectele trebuie sa fiti inregistrati) .


Astea sunt si kiturile folosite, cu linkuri spre magazinele online de unde le-am luat:













2 comments:

Geanina Lisandru spunea...

Au vechime mare de 8000 de ani,
sub formă de pietre, zodii chiar şi bani,
Prinse strâns în şnur ce-mpletea blând
focul şi înţelepciunea,
Fetele-l prindeau în păr de-nflorea natura.
Din bătrâni putem afla despre mărţişor,
Despre tot ce-nseamnă el pentru popor,
El aduce fericire dar şi mult noroc,
Iarna-i simbol pentru alb,
Roşul pentru primăvara ce-ndeamnă la joc.
Vă ofer şi eu în dar mărţişorul- zodie,
Tuturor ce-mi treceţi pragul prins cu fundă roşie...

Movi - 4Suceava spunea...

Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!…
;)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails