Lansarea unor carti speciale

miercuri, octombrie 27, 2010 Posted by Adriana

Eu nu mai sunt copil. Mi-a fost greu sa accept adevarul asta, ani de zile am oscilat intre a fi sau nu copil si apoi am cedat si m-am indreptat (fara posibilitate de intoarcere) spre lumea mai searbada si un pic mai putin colorata a adultilor. In fine, lumea asta e asa cum ne-o facem, dar totusi, trebuie sa acceptam ca e mai mult gri decat colorata in majoritatea zilelor.

Acestea fiind spuse, va prezint acum o serie de carti pentru copii. Cartile sunt pentru copii (clar, fara discutie), dar mie imi plac la nebunie. Imi plac din perspectiva unui om mare. Imi plac pentru ca simt creativitatea si imaginatia care au fost folosite la maxim pentru realizarea lor. Imi plac pentru ca simt dragostea si pasiunea cu care au fost lucrate, create. Imi plac pentru ca pot sa-mi imaginez bucuria cu care vor fi rasfoite de catre copilasii in ale caror maini vor ajunge. Imi plac pentru ca o cunosc pe autoarea lor si stiu ca au fost un vis frumos pentru ea, un vis transformat intr-o realitate parca si mai frumoasa.

 Cartile despre care scriu sunt despre aventurile trenuletului TT ("TT la oras" si Te-duc-te-aduc") si au fost scrise si ilustrate (intr-un mod incredibil de original) de Aniela Tanase, pe care sunt sigura ca o cunoasteti si voi toti cei care aveti copii, pentru ca ea e in spatele minunatului site www.activitaticopii.ro. Lansarea lor va avea loc sambata 20 noiembrie 2010 ora 11, la Targul de Carte Gaudeamus – standul Editurii Aramis (Bucuresti). Aniela, care va fi prezenta virtual, va asteapta pe toti cei care puteti fi prezenti fizic sa veniti cu copilasii la lansarea cartilor (cred ca e nevoie de confirmare daca mergeti la lansare, mai multe detalii aici, pe forumul activitati copii), un prilej bun de a-i introduce pe micuti in lumea cartilor si in cea a lansarilor de carte.



Sa va arat si cateva imagini din interiorul cartilor, imagini care cu siguranta va vor face atat de curiosi incat sa mergeti la lansare sau sa cautati cartile in librarii, pentru ca ele sa ajunga la cat mai multi copii si sa ajute la colorarea micutul lor univers. Eu stiu ca universul meu de om mare inca e colorat de cartile pentru copii, cum o mai veni si asta...




Aniela draga, mult succes cu trenuletul TT! Cu siguranta va fi un trenulet foarte iubit de catre copii :)

2 comments:

Alexandra spunea...

Cand eram si eu copil (cu multi ani in urma), mergeam un drum lung cu trenul catre bunicii mei, pe care ii iubeam mult, la fel ca si tine...Trenuletul copilariei mele facea "te duc, te-aduc" :-) Felicitari Anielei pentru carti, si multumesc si tie ca ni le-ai aratat. Poate chiar o sa le cumparam...pentru niste copilasi pe care ii iubim!

Adriana spunea...

Ce amintire frumoasa legata de un trenulet :) Da, cartile sigur merita cumparate, pentru ca ar bucura orice copil :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails