Fotografiile de toamna

marți, octombrie 19, 2010 Posted by Adriana

De vreo 5 ani (cred), avem un loc pe care il vizitam in fiecare toamna cel putin o data pentru fotografii, undeva in padure la Putna. E incredibil cum in fiecare toamna cand mergem acolo am senzatia ca toamna trecuta a fost... ieri. Trece timpul.

Anul asta am fost la Putna acum trei zile, in mare graba si in mare frig. Am reusit sa fac vreo doua fotografii reusite pana s-au terminat bateriile. Deci nu a fost cea mai reusita zi pentru fotografii, dar e bun si asa decat deloc. Macar era soare, iar frunzele chiar arata altfel luminate de soare:)

Am facut si o pagina de scrapbooking digital folosind una din fotografiile pe care mi le-a facut Liviu mie. "Scrapuiesc" din ce in ce mai rar se pare, iar asta a devenit evident cand am dat sa caut paginile mele de scrapbooking de anul asta. Putine tare, iar anul e pe sfarsite. Poate reusesc sa recuperez cumva. Pentru mine scrapbookingul chiar e important, a inceput sa faca parte din viata mea incet-incet, si nu e doar un hobby, are si o latura practica, latura care imi place tare mult: ajuta la pastrarea amintirilor.

Asta e paginuta mea cea noua asadar, facuta in seara asta, cand mi-am mutat temporar calculatorul in bucatarie, fapt ce a contribuit la gasirea inspiratiei se pare :) De cand am facut barcuta aceasta imi place foarte mult schema asta de culori: albastru si maro, asa incat am folosit-o in locul culorilor mai "traditionale" de toamna.

octombrie2010_mic

Credite: StarLight Designs -Don't cry

Fotografiile care imi plac cat de cat de la sesiunea mea foto de toamna. Am uitat sa va spun, mai era si vant si frunzele nu stateau deloc in loc :)

DSCF2040-1-5_mic


DSCF2046-1_mic


DSCF2050-1_mic


DSCF2044-1-2_mic


DSCF2029-1-4_mic


DSCF2030-1_mic

2 comments:

Loredana spunea...

frumoase fotografiile ca intotdeauna.
mi-ai facut doooooooooor de Putna.

Alexandra spunea...

Frumoase poze, ca de obicei. Mersi pentru comentariul de pe blogul meu. Te imbratisez.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails