Ten on Tuesday

miercuri, iunie 02, 2010 Posted by Adriana

Da, de parca n-as avea destule proiecte incepute si neterminate, sau lasate , mai mult sau mai putin temporar, balta, acum am chef sa incep ceva nou :) Am citit mai demult pe cateva bloguri din alte tari postari de genul asta, "ten on tuesday" - nu prea cred ca am sa incerc sa traduc, ca nu ar suna bine in romana. E vorba despre a posta 10 lucruri total aleatorii (random) in fiecare zi de marti: despre ce gandesti, ce faci, ce s-a mai intamplat, cum e vremea, etc. Si postarile astea se aduna cu timpul si e dragut de privit in urma la ele :) Bineinteles ca eu n-am sa postez chiar in fiecare zi de marti, asa cum fac unii, pentru ca eu daca imi propun ceva de genul asta, automat partea lenesa din creierul  meu preia controlul si saboteaza toate intentiile mele bune si face orice numai sa nu ma tin de planul initial (oare de ce face asa ceva?!), asa incat am sa postez si eu cand am inspiratie :)

Vai, in secunda asta mi-am dat seama ca azi nu e marti! Eram convinsa ca e marti, evident, de asta am si inceput sa scriu postarea asta... Doar n-o sa las totul balta acum doar pentru ca nu e marti,nu?...
Deci prima postare "Ten on Tuesday" intr-o zi de miercuri, urmatoarele poate in ziua stabilita :)

1. Azi i-am dat aparatul de fotografiat (cel mic, Sony, nu camera mea, normal) lui Emi la scoala, sa fotografieze cum e in ultimele zile de scoala din clasa a V-a :) Astept sa vina, sa vad si eu cum e :)
Ieri a venit foarte incantat pentru ca profesoara de romana le spusese daca vor sa aduca fotografii de primavara, pentru o expozitie, el a facut fotografii toata primavara, eu i le-am printat si am mai adaugat cateva si facute de mine si el a fost singurul care a dus ceva la scoala. Si a luat un zece pentru asta. Radia de fericire :)

2. Liviu mi-a adus azi stanjenei (mi-a spus mama ce sunt, ca nu stiam):



3. Ieri a fost serbare de 1 iunie la gradinita. Toate fetitele erau in rochite si fustite. Chiar am observat la fetite ca se imbraca foarte des asa, nu doar cand e serbare, acum de cand e primavara majoritatea vin zilnic imbracate asa... oare de ce se schimba lucrul asta cu timpul?



4. Daca are sa fie un pic mai cald si soare, mergem cu copiii intr-o mini-excursie, la Putna si la un picnic in padure :)

5. Eu nu ascult decat muzica veche, adica cea gen Europa FM, pentru ca tot am senzatia ca nu are cum sa fie ceva frumos creat in zilele noastre... Dar ieri am descoperit pe un blog o melodie care imi place asa de mult ca o tot ascult de atunci la maxim. La casti. Parca imi aminteste de o perioada interesanta din viata mea, care e posibil sa nici nu se fi intamplat inca... ciudat. Adica stiu ca muzica starneste amintiri, la fel ca si mirosurile si alte cateva lucruri din astea, dar amintiri pe care nu le ai? :)


Asculta mai multe audio Muzica

6. Am facut ieri un filmulet cu fotografii cu mine si sora mea de cand eram mici si iar am realizat ca absolut fiecare e speciala :) Oricum, cum a spus si Iulia, asta e chiar deosebita, ne place mult:


 Eu sunt fetita mai mare care nu poate sa se uite la aparat pentru ca e soare, Iulia e cea mai mica, mai zambitoare si mai fotogenica, asa ca intotdeauna :) Era vara si noi stateam pe o patura in curte si spalam hainute la papusi, fiecare in lighianul ei :)      

7. Asta e barcuta pe care a facut-o Emi pentru concursul de 1 iunie de pe ActivitatiCopii, cel pentru copii, pentru ca mai este unul pentru gradinite si inca unul pentru scoli (tocmai am pus in sidebar bannerul care duce spre concursul pentru scoli, eu l-am facut -bannerul adica). Mai e timp de participat la toate concursurile, deocarece se termina pe 15 iunie abia.


Oricum, tema concursului pentru copii era sa faca ceva care sa le exprime fericirea, bucuria. Emi asteapta deja foarte tare vacanta de vara, cand are sa poata in sfarsit sa mearga sa se balaceasca in apa (raul Suceava curge peste drum de casa noastra aici). Asta simbolizeaza barcuta, apa si vara , in general, de asta i-a desenat si decorat panzele cu elemente de vara :)

Aici e barcuta putind pe valurile de iarba cosita din gradina, ca valuri de apa nici n-am gasit, nici nu cred ca era indicat sa intre in contact cu barcuta :)



8. Concursul de scrapbooking pentru copii de pe ActivitatiCopii s-a terminat de cateva zile. Trebuie sa dau note acum fiecarei lucrari, si e taaaare greu, pentru ca sunt multe (15) si toate extraordinar de interesante si creative. Toate imi plac! Si imi place mai ales ca scrapbookingul atrage deja asa de multa lume, asa de multi copii! Dragut, nu?

9. Trebuie sa fac un proiect pentru luna iunie pentru Scrapper in Romania, tema e "vara", dar cu cerul asta mereu innorat si cu toate ploile, chiar nu am prea multa inspiratie. Poate ar trebui sa fac si eu ceva legat de o barcuta? Imi place ideea... ma mai gandesc.

10. Conversatie cu Emi acum 2 minute:


Trebuia sa merg sa-l ajut cu ceva, si tot ii spuneam ca mai tarziu. Dar se pare ca m-a convins cu "Puppy Dog Eyes" - nici nu stiam ca exista asa ceva :) Apoi l-am auzit cum se bucura din camera cealalta ca m-a convins sa merg sa-l ajut :)       

Nu pot sa cred... am mai intarziat un pic pana am pus toate linkurile din postarea asta, si am mai primit un "Puppy Dog Eyes"... Trebuie sa fug, neaparat!                                                                              

3 comments:

Adelina spunea...

Interesantă ideea. Poate scriu şi eu în câte-o marţi. :)

Alexandra spunea...

Draga Adriana, nici nu stii ce ma incanta candoarea si frumusetea blogului tau - toate activitatile atat de creative, si voi trei copii frumosi si buni la suflet! As vrea sa scrii cate 10 "random things" in fiecare zi :-)
Sunt sigura ca vei crea ceva "de vara" foarte inspirat.

Adriana spunea...

Alexandra, multumesc tare mult pentru mesaj si pentru aprecieri! In fiecare zi nu cred ca scriu 10 "random things", dar in fiecare marti sper sa reusesc :) Deja am creat ceva de vara, am sa pun in curand pe blog :) Multumesc inca o data pentru vizita si pentru cuvintele frumoase, le apreciez foarte mult!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails