Azi miroase a salcam

duminică, iunie 06, 2010 Posted by Adriana

Azi trebuia de fapt sa am cativa maci dragalasi la mine pe birou, culesi dintr-un lan dragut, in care sa fi fost sa fac fotografii... Dar, dupa vreo ora de cautari n-am gasit nici urma de mac (de fapt am vazut unul singur, in fata casei cuiva, dar na... doar nu era sa oprim in mijlocul drumului sa creada oamenii care treceau pe acolo ca n-am mai vazut mac niciodata de stau si-l pozez din toate unghiurile...).


Am gasit in schimb un drumut dragut printre niste campuri pline de flori, flori de camp, evident. Undeva pe un deal, de unde se vedea o parte din satul respectiv, nici nu stiu care, ca tot uitandu-ma dupa maci n-am vazut pe unde am trecut :)









Si cand sa plecam de acolo am observat ca pomii din jur sunt albi de fapt... erau salcami plini de flori! N-am mai mancat flori de salcam de mult timp, asa ca m-am bucurat sa-i vad. Cu fotografiatul a fost mai prost, ca era un vant puternic si nu statea nici o floare in loc. Ba mai era si plin de albine pe acolo, probabil lucrau de zor la mierea de salcam :) Dar am scos trepiedul din masina si am facut vreo doua poze cu noi, poze pline de umbre, evident, la ce soare puternic era...







Oricum, a fost o zi frumoasa pana la urma. Mai ales ca acum la mine in birou miroase a salcam :) Checul era intamplator pe aici, ii faceam fotografii cu alte scopuri, dar s-a imprietenit cu crenguta de salcam, si au vrut pozati impreuna, asta e.




9 comments:

Alexandra spunea...

Cat verde, si ce frumusete! Vara este un pic in urma in zona voastra, dar vine, vine...

Unknown spunea...

Superbe imaginile!!!
Dor de tara rau de tot, nici nu mai vin pe la tine!
:-)) acuma serios, multumesc pt ele...te pup, si sa fii sanatoasa!

iulia spunea...

nu am mai intrat de 2 zile k invat si vad ca la tine e activitate nu gluma,nu am nici o idee unde ai facut pozele ,dar pare un loc dragut!nu am mai mancat flori de salcam de cand eram mica!!!in clasele primare aveam un salcam in curtea scolii,il tii minte?
reteta de tort era special pt mine?hi hi hi

Adriana spunea...

Aveam salcam in curtea scolii, asa e, dar eu am gasit o "padure" de salcami, am mancat la flori pentru cativa ani :D Pozele sunt facute foarte aproape de Suceava.

Da, reteta era mai ales pentru tine, dar daca ai nelamuriri , anunta-ma si ... te lamuresc :) Spor la invatat!

very-scrap spunea...

vai, ce frumos e la tine .. cred ca aerul e super curat acolo.. imi lipseste tare mult

pupici

Adriana spunea...

mersi ca ai trecut pe "la mine" vicky :) da, e tare frumos pe aici :)

catalina stanescu spunea...

multumesc ca pot veni si eu cu tine in aceste locuri frumoase, care daca nu ar fi trecute printr-un ochi si un suflet asa sensibil, ar ramane undeva in umbra...

anul asta am mancat pentru prima oara gogosi sau clatite, ceva intre:), cu salcam!

Adriana spunea...

elena, sigur ca poti veni :) am vrut sa fac si eu clatite cu florile din crenguta culeasa de mine, dar n-am mai avut timp... n-am mancat niciodata, sunt bune? :) ce e deosebit la ele, aroma?

Janet spunea...

Minunat....ce poate fi mai frumos decit ,natura primavara,cind totul este curat si plin de viata!
O zi buna iti doresc!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails