Mini-album de primavara

sâmbătă, mai 08, 2010 Posted by Adriana


Pentru a doua provocare Scrapper in Romania, care a inceput pe 1 mai si care are ca tema pasarile (adica integrarea lor intr-un proiect), am facut un fel de mini album, cu fotografii de ale noastre de primavara asta. Am un alt album cu fotografii cu noi din primavara 2008, care mi-e tare drag, am sa pun si fotografii intr-o zi, e un album vechi, de doi ani, dar imi place mult... m-am gandit ca ar fi frumos sa fac unul si anul acesta.

 Baza e un carton mai gros care a ramas de la o rama foto, pe care am decorat-o cu elemente printate din diferite kituri de scrapbooking digital. Cartonul avea deja un fel de fereastra, o deschizatura in centru, pe care am pastrat-o si unde am introdus albumul- acordeon. E prima data cand fac asa ceva, n-a iesit chiar perfect, dar e dragut. Peste album e o "usita" reprezentata de fotografia principala, care se vede mereu, si care se leaga cu panglicuta ca sa impiedice albumul sa iasa de la locul lui. Cam asta e :) Mi-a luat o zi intreaga sa fac proiectul asta, printre printat, masurat si taiat, dar a iesit destul de frumos asa ca nu-mi pare rau :)

Mai multe detalii, cu albumul din interior:












Culmea e ca mie nu-mi plac pasarile adevarate...mai exact nu le suport deloc (am oroare de gaini mai ales...), dar astea asa dragalase din kiturile digitale chiar imi plac, na ,ce era sa fac, am folosit si eu cateva, asa era provocarea :) Serios insa, e o provocare tare draguta, are premii frumoase, si se adreseaza oricui, orice proiect merge, nu trebuie sa fie neaparat ceva de hartie :)

6 comments:

Alexandra spunea...

E super-extra-ultra! Adriana, ai talent cu carul!!! Foarte, foarte frumos.

Unknown spunea...

Adriana, foarte draguta!!!! Felicitari! :-)te pup, tine-o tot asa ;-)

maddy spunea...

foarte frumos imi place, eu sunt o incepatoare in scrapbooking, abia acum l-am descoperit. imi poti spune si mie de unde pot lua materiale pentru scrapbooking digital.

Adriana spunea...

maddy, multumesc pentru mesaj :) materialele pentru scrapbooking digital (kiturile digitale adica) se gasesc de cumparat pe internet, in magazine online specializate(preferatele mele: www.shabbypickledesigns.com si www.afterfivedesigns.com), dar sunt multi designeri care ofera si elemente digitale gratis (freebies), pentru a-si face reclama mai ales. La inceput e foarte util sa descarci cateva kituri gratis, ca sa-ti faci o idee despre ce iti place, ce iti doresti, inainte sa incepi sa cheltui ceva. Daca faci o cautare pe google dupa "digital scrapbooking freebies" sigur gasesti o multime de locuri. Eu ti-as recomnda un site, unde designerii care vor isi pot "inscrie" freebies-urile, deci sunt mai multe la un loc, cateva noi in fiecare zi, si poti alege:

http://www.digiscrapdepot.com/freebies/

Intri acolo, si de acolo de obicei pe blogul fiecarui designer, si poti downloada ce iti place. Oricum, toate elementele astea digitale se folosesc cu un program mai avansat de editat fotografii (unul care sa suporte "straturi" numaidecat), de obicei se foloseste photoshopul, dar mai sunt si alte programe potrivite. In program se realizeaza ansamblarea propriu-zisa a paginii de scrapbooking digital. Daca ai asa un program si stii si sa-l folosesti, e chiar simplu, iti mai trebuie doar imaginatie, daca nu, trebuie sa faci rost de unul (pot fi destul de scumpe) si trebuie sa investesti si ceva timp sa inveti sa-l folosesti.

Oricum, eu iti doresc mult succes, si sper ca te-am ajutat cat de cat :) Daca mai alte intrebari, eu incerc sa-ti raspund :)

maddy spunea...

Multumesc mult, chiar imi esti de mare ajutor, eu cunosc cat de cat corelul.

Adriana spunea...

Chiar in corel eu n-am auzit pe nimeni sa faca scrapbooking digital, dar tot ce se poate :) Oricum, daca te descurci in corel, cu siguranta te descurci in orice alt program de genul asta :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails