Liliac si papadii

miercuri, mai 05, 2010 Posted by Adriana




Azi cand am intrat pe poarta miroasea aerul a liliac, iar din iarba zambeau asa de multe papadii! Cand eram mica aveam in curte foarte multi liliaci, de mai multe culori, acum mai avem numai alb. Le-am facut cateva fotografii, florilor de liliac, papadiilor, lui Emi, iar Emi mie :)


Imi place zambetul lui Emi in fotografia asta, e zambetul lui natural, destul de rar capturat in vreo fotografie :)



 Sufland in papadii...si probabil imaginandu-si dorinta devenind realitate :)



 Primavara plina de flori... luna mai deja... imi place tare mult ca acum totul e plin de culoare si de viata in jur :) si ca am la ce face fotografii :) Majoritatea fotografiilor de mai sus nu sunt prelucrate absolut deloc, era asa de perfect soarele si totul azi, incat nici n-a mai fost nevoie...exact ce spuneam, totul e plin de viata si culoare acum si tare ma bucur :)


Ideea cu muzica la inceputul postarii am luat-o de la Ina, care a scris niste lucruri foarte interesante si frumoase azi pe blogul ei...

8 comments:

Prof. drd. Florentina Teacă spunea...

Foarte frumoase pozele...si florile, si fotomodelele...

corina spunea...

Pai la Dumnezeu totul e perfect. Natura, omul si tot ce e creat de mainile lui.O zi buna ati doresc Adriana!

Ina Todoran spunea...

Superbe poze! Faci progrese, se vede pe masura ce postezi! Te imbratisez cu mare drag!

Adriana spunea...

Multumesc pentru comentarii :)

handmade.in.covasna, numai fotomodele nu suntem noi, dar ne place sa facem fotografii :)

Corina, sigur ca ai dreptate, Dumnezeu a creat totul, e normal sa fie perfect si sa ne bucuram de ceea ce a creat :)

Ina, asta e un compliment, mersi :) Te imbratisez si eu!

isa spunea...

Excelente pozele! Chiar te pricepi!

Alexandra spunea...

Copii frumosi.

Adelina spunea...

Ce-mi plac păpădiile! Ultima poză e super! Pe-aici prin Buc. păpădiile-s cam prăfuite. :)))

Anonymous spunea...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre doctorul Ilekhojie și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să mă căsătorească în luna mai a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Ilekhojie vă va ajuta să vă rezolvați problema, indiferent prin ce treceți. Postarea despre o casetă de vrăji este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea să spun că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre Doctor Ilekhojie de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus, ... A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, adresați-vă doctorului Ilekhojie pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Iubirea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la gethelp05@gmail.com sau direct pe ce aplicație App +2348147400259.

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails